امسال در ننگرهار یک هزار و ۸۶۲ جریب باغ میوه ساخته شده است

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۷ - ۱۶:۴۵
امسال در ننگرهار یک هزار و ۸۶۲ جریب باغ میوه ساخته شده است ۱۷ جدی ۱۳۹۹ مسوولان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار می‌گویند که امسال در این ولایت، به منظور رشد باغداری، باغ‌های میوه ساخته‌اند. انعام‌الله صافی رییس زراعت ولایت ننگرهار می‌گوید که توسط پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری در ننگرهار، در سال مالی ۱۳۹۹ یک هزار و ۸۶۲ جریب باغ‌های جدید میوه ساخته‌اند که در کنار میوه‌های دیگر، شامل درختان همیشه سبز، یا ستروس نیز می‌شود. در کنار ساخت این مقدار باغ، به باغداران برنامه‌های آموزشی راه‌اندازی شده و

۱۷ جدی ۱۳۹۹
مسوولان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار می‌گویند که امسال در این ولایت، به منظور رشد باغداری، باغ‌های میوه ساخته‌اند.
انعام‌الله صافی رییس زراعت ولایت ننگرهار می‌گوید که توسط پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری در ننگرهار، در سال مالی ۱۳۹۹ یک هزار و ۸۶۲ جریب باغ‌های جدید میوه ساخته‌اند که در کنار میوه‌های دیگر، شامل درختان همیشه سبز، یا ستروس نیز می‌شود.
در کنار ساخت این مقدار باغ، به باغداران برنامه‌های آموزشی راه‌اندازی شده و به آنان وسایل مرتبط و کود کیمیایی نیز توزیع شده است.
ریاست زراعت ننگرهار می‌گوید که می‌کوشند که در این ولایت، به صورت ملکی باغ‌های میوه بسازند و به باغداران زمینه‌ی آموزش‌های نظری و عملی را فراهم کنند تا این ولایت در ساخت باغ‌ها و تولید میوه‌جات، به خودکفایی نزدیک شود.

 

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۱۵:۲۵
Background image

در ولسوالی نهرشاهی ولایت بلخ برای دهقانان آموزش کشت و برداشت زعفران داده شد

۲۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ با همکاری موسسه "دست به دست" برای ۵۰ تن از دهقانان در مناطق شهرک ترکمانیه، اوته‌قل و سیاه‌گرد ولسوالی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۱۴:۴۲
Background image

دکابل خاک جبار ولسوالی کې ۲۳ بېوزلو او معلولو کورنیو ته نسلي وزې ووېشل شوې

۲۲ وږی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ رَبِیعُ الْأَوَّل ۱۴۴۷ هـ.ق
د کابل د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست د هڅو په پایله کې، د«ډي.آر.سي» مؤسسې په مالي او د «آر.آر.اې.اې» مؤسسې په تخنیکي همکارۍ د کابل. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۱۴:۴۱
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون طاعون نشخوارکنندگان کوچک در بدخشان

۲۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، کمپاین سراسری واکسیناسیون طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) را آغاز نمود.
مراسم. . .

بازگشت به خبرها