امسال در خوست دو هزار و ۹۱۸ تُن نیشکر تولید شده است

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۱۸ - ۱۶:۲۹
امسال در خوست دو هزار و ۹۱۸ تُن نیشکر تولید شده است

۱۸ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، ‌آبیاری و مالداری ولایت خوست می‌گوید که امسال در ۵۸۶ هکتار زمین در ولایت خوست نیشکر کشت شده بود.
حفیظ‌الله شاه‌نوری، رییس زراعت خوست می‌گوید که به خاطر افزایش حاصلات نشکر تلاش‌های زیاد کرده‌اند و در نتیجه امسال توانسته‌اند دو هزار و ۹۱۸ تُن نیشکر تولید کنند.
همین گونه ریاست زراعت ولایت خوست به تولیدکننده‌گان نیشکر به منظور توسعه‌ی تولید این کشت، همکاری همه‌جانیه کرده و به دهقانان دوای ضد آفات نیز توزیع کرده است. هم‌چنان آموزش روش‌های کاشت، داشت و برداشت نیشکر به دهقانان از دیگر کارهایی بوده است که به منظور رشد کشت نیشکر در خوست عملی شده است.
خوست، ننگرهار، لغمان و کنر، بزرگ‌ترین تولیدکننده‌گان نیشکر در کشور اند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۰:۳۶
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون حیوانات در ولایت بادغیس

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون حیوانات به‌منظور پیشگیری و کنترول بیماری‌های حیوانی، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، با همکاری مؤسسات سکتور زراعت و مالداری در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱
Background image

احیای طبیعی یک جنگل چهار هکتاری در ولایت فراه

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
یک جنگل به مساحت چهار هکتار در مربوطات مرکز ولایت فراه، در پی بارندگی‌های سال گذشته و تلاش‌های دوامدار پرسونل آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۸:۳۰
Background image

بازدید هیئت ایرانی از نمایشگاه بین‌المللی محصولات زراعتی و مالداری افغانستان

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی ایران، با حضور مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها