امسال از بروز امراض حیوانی در نیمروز جلوگیری شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۳۰ - ۱۱:۲۹
امسال از بروز امراض حیوانی در نیمروز جلوگیری شد

۳۰ دلو ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، در گزارش سال مالی گفته که است که در نتیجه‌ی اجرای پروژه جلوگیری از بیماری تب کانگو، از بروز بیماری در میان حیوانات خانگی در این ولایت جلوگیری شده است.
این پروژه شامل سم‌پاشی طویله‌ها و تطبیق واکسین «PPR» بر حیوانات خانگی می‌شود. به گفته‌ی این ریاست، در جریان امسال ۸۲۱ طویله‌خانه در دو مرحله بهاری و خزانی سم‌پاشی و ۴۱هزار و ۳۶۰ راس حیوان خانگی واکسین شده‌اند.

 

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۳
Background image

حفر بیش از ۸۱ هزار چاه جذبی و چکدم برای مهار آب‌های باران در ولایت هرات

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری  و مالداری ولایت هرات اعلام کردند که به منظور ذخیره و مهار آب‌های باران، تاکنون بیش از ۸۱ هزار چاه جذبی، حفر چقری و چکدم در سطح این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۲:۴۴
Background image

توزیع کمک‌های غذایی به ۸۰ خانواده نیازمند در ولایت کندز

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور تقویت امنیت غذایی و حمایت از خانواده‌های بی‌بضاعت و آسیب‌پذیر، دفتر «دست به دست» با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، بسته‌های غذایی را در مرکز. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۱:۳۷
Background image

برگزاری نخستین نشست کمیته داخلی ترتیب بودجه سال مالی ۱۴۰۵ وزارت زراعت

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
نخستین جلسه کمیته داخلی ترتیب بودجه وزارت زراعت ،آبیاری و مالداری با اشتراک نمایندگان ریاست‌های سکتوری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، تحت سرپرستی مولوی ضیاالدین واقف. . .

بازگشت به خبرها