افزایش ۵ درصدی تولید شیر و لبنیات در ولایت لوگر

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۲:۲۲
افزایش ۵ درصدی تولید شیر و لبنیات در ولایت لوگر

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر از افزایش ۵ درصدی تولید و عرضه شیر و لبنیات در مقایسه با سال گذشته خبر دادند.
داکتر خان شیرین خسروی، آمر مالداری و صحت حیوانی این ریاست، گفت که در حال حاضر حدود ۶۰ فارم گاوداری در سطح این ولایت فعالیت دارد که به‌گونه اوسط در هر فارم نزدیک به ۲۰ رأس گاو و گوساله به هدف تولید شیر نگهداری می‌شود.
وی افزود که علاوه بر فارم‌ها، صدها خانواده در سطح ولسوالی‌ها و مرکز این ولایت نیز با نگهداری یک یا دو رأس گاو در خانه‌های‌شان به تولید شیر می‌پردازند. به گفته او، در مجموع، روزانه بیش از ۴۲ هزار لیتر شیر در لوگر تولید می‌شود که این رقم در مقایسه با سال گذشته که حدود ۴۰ هزار لیتر بود، ۵ درصد افزایش را نشان می‌دهد.
آقای خسروی دلیل اصلی این افزایش را حمایت‌ها و خدمات دایمی آمریت مالداری و صحت حیوانی اداره زراعت لوگر عنوان کرد. این حمایت‌ها شامل تطبیق برنامه‌های واکسین، ارایه مشوره‌های فنی و مسلکی، اصلاح نسل، ساخت سیلو و سایلیج و دیگر همکاری‌های تخنیکی با دامداران می‌باشد.
به گفته مسئولان، لبنیات تولیدشده در لوگر به دلیل داشتن کیفیت مطلوب، افزون بر کابل و پکتیا، در بسیاری از مناطق دیگر کشور نیز مشتریان خاص خود را دارد. شیر، ماست، چکه، پنیر و مسکه از جمله مهم‌ترین فرآورده‌های لبنی این ولایت هستند که بخش بزرگی از نیازمندی‌های لبنیاتی ساکنان پایتخت را نیز تأمین می‌نماید.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۷:۳۶
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از باغ‌های انار ولسوالی ارغنداب ولایت کندهار


۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت کندهار از باغ‌های انار در ولسوالی ارغنداب این ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۲:۵۴
Background image

تحقیقات موفق در فارم تحقیقاتی کوه‌کران ولایت کندهار

۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش

مسئولان ریاست زراعت کندهار می‌گویند فارم تحقیقاتی کوه‌کران این ولایت که در سال ۱۳۹۹ هـ.ش در داخل شهر کندهار و در مساحت ۳۰ جریب زمین اعمار شده است، در بخش‌های مختلف. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۲:۵۰
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از فارم تحقیقاتی کوه‌کران ولایت کندهار


۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت کندهار از فارم تحقیقاتی کوه‌کران این ولایت بازدید و از. . .

بازگشت به خبرها