افزایش ۵ درصدی تولید شیر و لبنیات در ولایت لوگر

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۲:۲۲
افزایش ۵ درصدی تولید شیر و لبنیات در ولایت لوگر

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر از افزایش ۵ درصدی تولید و عرضه شیر و لبنیات در مقایسه با سال گذشته خبر دادند.
داکتر خان شیرین خسروی، آمر مالداری و صحت حیوانی این ریاست، گفت که در حال حاضر حدود ۶۰ فارم گاوداری در سطح این ولایت فعالیت دارد که به‌گونه اوسط در هر فارم نزدیک به ۲۰ رأس گاو و گوساله به هدف تولید شیر نگهداری می‌شود.
وی افزود که علاوه بر فارم‌ها، صدها خانواده در سطح ولسوالی‌ها و مرکز این ولایت نیز با نگهداری یک یا دو رأس گاو در خانه‌های‌شان به تولید شیر می‌پردازند. به گفته او، در مجموع، روزانه بیش از ۴۲ هزار لیتر شیر در لوگر تولید می‌شود که این رقم در مقایسه با سال گذشته که حدود ۴۰ هزار لیتر بود، ۵ درصد افزایش را نشان می‌دهد.
آقای خسروی دلیل اصلی این افزایش را حمایت‌ها و خدمات دایمی آمریت مالداری و صحت حیوانی اداره زراعت لوگر عنوان کرد. این حمایت‌ها شامل تطبیق برنامه‌های واکسین، ارایه مشوره‌های فنی و مسلکی، اصلاح نسل، ساخت سیلو و سایلیج و دیگر همکاری‌های تخنیکی با دامداران می‌باشد.
به گفته مسئولان، لبنیات تولیدشده در لوگر به دلیل داشتن کیفیت مطلوب، افزون بر کابل و پکتیا، در بسیاری از مناطق دیگر کشور نیز مشتریان خاص خود را دارد. شیر، ماست، چکه، پنیر و مسکه از جمله مهم‌ترین فرآورده‌های لبنی این ولایت هستند که بخش بزرگی از نیازمندی‌های لبنیاتی ساکنان پایتخت را نیز تأمین می‌نماید.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۲:۵۸
Background image

در ننگرهار تخم‌های اصلاح‌شده سویابین و کودهای کیمیاوی برای ۳۲۰ دهقان توزیع شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با حمایت مالی و تخنیکی مؤسسه جهانی آموزش و تغذیه، برای ۳۲۰ تن از دهقانان ولسوالی‌های. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۵۸
Background image

توزیع ماشین‌های خشک‌کن سبزیجات و میوه‌جات به ده‌ها تن از دهقانان ولسوالی متاخان ولایت پکتیکا

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با تمویل سازمان غذا و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک‌کن. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۹
Background image

جلسه هماهنگی زراعت و انکشاف دهات در دایکندی برگزار شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار هماهنگی زراعت و انکشاف دهات به ریاست مولوی عبدالصمد مقبول رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و با حضور نمایندگان مؤسسات همکار و ادارات مربوطه. . .

بازگشت به خبرها