افزایش حاصل نخود در سرپل

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲ - ۱۵:۶
افزایش حاصل نخود در سرپل


۲ جدی ۱۳۹۹
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری در ولایت سرپل می‌گویند، امسال حاصلات نخود نسبت به سال گذشته، بیش‌تر شده است. بر اساس ریاست احصاییه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در مجموع ۲۲ هزار هکتار زمین در سطح کشور نخود کشت می‌شود و از این مقدار ۲۵ هزار و ۶۴۹ تن نخود به دست می‌آید.
سرپل از تولیدکننده‌گان اصلی نخود در کشور است و بر اساس آمار احصاییه، پارسال در این ولایت پنج هزار و ۴۹ هکتار زمین نخود کشت شده بود، که از این کشت‌زارها بیش‌تر از پنج هزار تن نخود به دست آمده بود.
حالا اما رییس زراعت سرپل می‌گوید که امسال میزان افزایش حاصلات نخود در سرپل فوق‌العاده بوده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۱:۸
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۳۶۶۱ دهقان در دایکندی

۴ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO) روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی سیاه و سفید را برای دهقانان این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان در ولسوالی سالنگ پروان

۴ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان به‌منظور افزایش حاصلات گندم و حمایت از دهقانان، روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی را برای ۵۰۰ دهقان در ولسوالی سالنگ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۰:۴۲
Background image

آغاز کمپاین تطبیق واکسین ضد بیماری رابیز در ولایت بادغیس

۴ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس کمپاین تطبیق واکسین ضد بیماری رابیز (سگ‌دیوانه) را به‌منظور جلوگیری از شیوع این بیماری و حفاظت از صحت حیوانات در سطح مرکز و. . .

BACK TO NEWS