افتتاح کمپاین تطبیق واکسین حیوانات در بدخشان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۲ - ۱۰:۱۸
افتتاح کمپاین تطبیق واکسین حیوانات در بدخشان

کمپاین تطبیق ۱۳۰ هزار دوز واکسین برای حیوانات بزرگ و کوچک نشخوارکننده در ولایت بدخشان آغاز شد. این واکسین‌ها شامل طاعون (PPR) برای بز و گوسفند، سم‌درد و دهان‌درد (FMD) و ناهنجاری‌های جلدی (LSD) برای حیوانات بزرگ نشخوارکننده است.
مراسم افتتاح در سالون قصر کوکچه با حضور مولوی امان‌الله حسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان، داکتر همدرد، مسئول زون شمال‌شرق مالداری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، داکتر فهیم‌الله شریفی، مدیر صحت حیوانی، و مسئولین کلینیک‌های حیوانی برگزار شد.
مولوی امان‌الله حسن ضمن قدردانی از همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، مالداری را یکی از ظرفیت‌های بالقوه اقتصادی در ولایت بدخشان عنوان کرد و خواستار تطبیق اصولی واکسین‌ها در مناطق برنامه‌ریزی‌شده شد. وی بر نظارت جدی از روند کاری در ۲۸ ولسوالی این ولایت تأکید کرد.
همچنین، داکتر همدرد بیان کرد که این کمپاین با هزینه‌ای بالغ بر ۱۱ میلیون افغانی، شامل مصارف عملیاتی، اجرا شده است تا از حیوانات در برابر امراض مهلک و ویروسی محافظت شود و مرگ‌ومیر آنان کاهش یابد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۶
Background image

جلسه مسئولین منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای بررسی طرح افزایش و مدیریت عواید برگزار شد

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور مولوی نصرالله مظهری، رئیس تنظیم علفچرها، ملا سراج‌الحق میرویس ذاکری. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۴
Background image

۶۲ راس بزهای شیری برای باشنده گان ولایت تخار توزیع می‌شود

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که بزهای شیری پروژه دفتر آغاخان تحت نام‌های CE-LIVE و CRLG، در آینده برای مستفیدین منتخب در ولسوالی‌های کلفگان، فرخار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۲:۱۹
Background image

توزیع ۱۵۰۰ اصله نهال بادام و لوازم آبیاری برای ۷۵ باغدار در ولسوالی خاکجبار کابل

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت کابل با همکاری موسسه شلتر فار لایف، ۱۵۰۰ اصله نهال بادام را برای ۷۵ نفر از باغداران ولسوالی خاکجبار توزیع نمود. 
این باغداران قبلاً مورد سروی قرار. . .

بازگشت به خبرها