افتتاح پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی در قندهار: کار ۹۴۸ پروژه آغاز شد

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۴/۱۹ - ۱۱:۵۷
افتتاح پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی در قندهار: کار ۹۴۸ پروژه آغاز شد
۱۹ سرطان ۱۳۹۹
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، در سفرش به ولایت قندهار، پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی را در ولسوالی دامان این ولایت افتتاح کرد. قرار است کار ۹۴۸ پروژه، شامل ۹۰۰ کشمش‌خانه و ۴۸ سرخانه برای نگهداری انار، در ولایت قندهار، جمعاً به هزینه‌ی حدود ۵۲۰ میلیون افغانی ساخته شود.
در مراسم افتتاح این پروژه‌، عبدالحنان منیب معاون مقام ولایت و شماری دیگر از مسوولان محلی حضور داشتند.
قرار است ۹۰۰ کشمش‌خانه، هر کدام با ظرفیت ۱۶ متریک تن، در قندهار به هزینه‌ی جمعی ۳۳۲ میلیون افغانی ساخته شود.
قندهار یکی از تولیدکننده‌گان بزرگ انگور در کشور است و ساخت این کشمش‌خانه‌ها، می‌تواند بخشی از مشکلات انگورداران این ولایت را حل کند.
هم‌چنان ۴۸ سردخانه‌ی صفر انرژی برای نگهداری انار، به هزینه‌ی ۱۲۴ میلیون افغانی در قندهار ساخته می‌شود.
انار قندهار، در کشور و جهان مشهور و خوش‌نام است و ساخت زیربناهای نگهداری آن، می‌تواند در مدیریت قیمت‌های انار در بازار و نیز تقویت اقتصاد باغداران کمک کند.
هم‌چنان چندین پروژه‌ی دیگر، شامل توزیع خشک‌کننده‌های آفتابی میوه و سبزی شامل پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی است.
در جریان کار ساخت این پروژه‌ها، برای صدها تن زمینه‌ی اشتغال فراهم می‌گردد. به همین ترتیب، پس از تکمیل کار ساخت این زیربناهای زراعتی، برای ده‌ها تن، زمینه‌ی کار دایمی نیز فراهم می‌شود.

 

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۸ - ۱۰:۱۱
Background image

توزیع تخم سبزیجات و وسایل زراعتی برای ۲۰۰ خانواده در ولسوالی عنابه پنجشیر

۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده سبزیجات و وسایل باغچه خانگی برای شماری از خانواده‌های مستحق در ولسوالی عنابه نظارت به‌عمل آورد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۶
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در بادام باغ کابل با  برگزار می‌شود.

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز برای چهار روز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۱
Background image

نشست با متنفذین قریه صمدی برای حفاظت از جنگلات باغ برگزار شد

۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از برگزاری نشست با متنفذین و باشندگان قریه صمدی به‌منظور حفاظت و حراست از جنگلات باغ این قریه خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات این. . .

بازگشت به خبرها