افتتاح برنامه کار در مقابل پول در ولسوالی سالنگ ولایت پروان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۹/۶ - ۱۲:۲۷
افتتاح برنامه کار در مقابل پول در ولسوالی سالنگ ولایت پروان

۶ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان برنامه "کار در مقابل پول" را در ولسوالی سالنگ  آن ولایت افتتاح کرد. این برنامه که با همکاری کمیته ناروی برای افغانستان عملی می‌شود، برای ۴۰ روز کاری طراحی شده است و ۸۰ نفر در آن اشتغال یافته‌اند. به هر کارگر روزانه ۵ دالر آمریکایی پرداخت می‌شود.
در جریان این پروژه، حفر ۲۷۰۰ ترنج، ساخت یک چکدم گبیونی، دو چکدم خشکه و یک صفحه لباس‌شویی در قریه کهنه‌ده ولسوالی سالنگ برنامه‌ریزی شده است.
مولوی نیاز محمد تائب، آمر امور زراعتی ریاست زراعت پروان، در مراسم افتتاح این برنامه، آن را اقدامی ارزشمند برای بهبود وضعیت معیشتی مردم دانست و خواستار گسترش چنین پروژه‌ها در ساحاتی شد که به دلیل سیلاب‌ها آسیب‌پذیر هستند. وی همچنین از تلاش‌های کمیته ناروی قدردانی کرده و بر تداوم حمایت‌های فنی و مسلکی تأکید کرد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۱ - ۱۴:۴۷
Background image

برنامه توزیع شربت ضد پارازیت به حیوانات در هرات آغاز شد

ریاست زراعت، آبیاری، مالداری و اراضی ولایت هرات، از آغاز برنامه "دیوارمینگ" یا توزیع شربت ضد پارازیت برای حیوانات در قریه زیارتجاه ولسوالی گذره خبر داد. این برنامه با همکاری کمیته هالند. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۱ - ۱۴:۴۴
Background image

کمپاین ادویه‌پاشی طویله‌ها به‌منظور کنترول بیماری تب خون‌دهنده کانگو در بادغیس آغاز شد

با نزدیک شدن عید سعید قربان، کمپاین ادویه‌پاشی طویله‌ها و محلات عمومی بود و باش حیوانات در سطح مرکز و ولسوالی‌های ولایت بادغیس آغاز گردید. این برنامه به هدف کنترول بیماری تب خون‌دهنده. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۱ - ۸:۵۸
Background image

یازدهمین جلسه هیئت مدیره صندوق انکشاف زراعت و مالداری برگزار شد

۱۱ جوزا ۱۴۰۴  هـ.ش
یازدهمین جلسه هیئت مدیره صندوق انکشاف زراعت و مالداری تحت ریاست مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری،. . .

BACK TO NEWS