اشتراک ه‍یئت وزارت زراعت در کنفرانس بین‌المللی علمی و ساینسی در مورد صحت حیوانی 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۹/۱۹ - ۱۰:۴۰
اشتراک ه‍یئت وزارت زراعت در کنفرانس بین‌المللی علمی و ساینسی در مورد صحت حیوانی 

هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان که  به منظور اشتراک در کنفرانس بین المللی علمی و ساینسی در بخش صحت حیوانی  به کشور روسیه سفر کرده بودند در آن کنفرانس اشتراک کردند.
این هیئت با سرپرستی مفتی ذاکر الله ذاکر رییس عمومی مالداری و صحت حیوانی با حضور مولوی طالب جان ذکی مشاور معین زراعت و مالداری، داکتر مختار محسنی رییس صحت حیوانی وزارت زراعت و محمد شریف زاهد به نمایندگی از افغانستان در کنفرانس بین‌المللی علمی و ساینسی برگزار شده در شهر ویلادمیر کشور روسیه اشتراک کرده و پیرامون فرصت‌های و ‌چالش‌های سکتور مالداری افغانستان صحبت کرده و خواستار توجه کشور‌های شرکت کرده در کنفرانس شدند.
این کنفرانس که  شست‌وپنجمین  کنفرانس بین المللی علمی و ساینسی در بخش صحت حیوانی می باشد در شهر ویلادمیر کشور روسیه با حضور نمایندگان کشورهای افغانستان، اردن، لبنان، روسیه، مصر، بلاروس، گرجستان، قزاقستان، بورکینافاسو، موراکو و ارمنستان  برگزار شده است.
همچنان داکتر مختار محسنی رییس صحت حیوانی وزارت زراعت افغانستان با مسوولان بخش صحت حیوانی کشور روسیه گفتگو کرده و خواستار همکاری‌شان در بخش مالداری افغانستان شد که مسوولان متذکره اطمینان همکاری را در بخش صحت حیوانی با افغانستان سپردند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۵:۳۱
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت کندز برای بررسی کاهش نرخ پنبه

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور بررسی علت‌های کاهش نرخ پنبه و جلوگیری از زیان دهقانان، هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی مصباح‌الدین مستعین،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۳۷
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت پنجشیر برگزار شد

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پنجشیر به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار گردید.
این نشست با تلاوت آیاتی از کلام‌الله. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۲۰
Background image

آغاز سروی نیازسنجی برای طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی در تخار

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار سروی نیازسنجی جهت طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی را در ولسوالی‌های دشت‌قلعه و درقد آغاز کرد.
این سروی به تاریخ ۱۷ و ۱۸ عقرب. . .

بازگشت به خبرها