استعمال یوریا اسپری در قریجات مرکز شبرغان آغاز گردید

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۸/۲۹ - ۱۰:۰
استعمال یوریا اسپری در قریجات مرکز شبرغان آغاز گردید

کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوز جان استعمال یوریا اسپری بمنظور جلوگیری از امراض و آفات درختان را در مرکز جوزجان شهر شبرغان آغاز کردند.
مدیریت عمومی حفاظه نباتات ریاست زراعت آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور جلوگیری از امراض و آفات درختان برنامه یوریا اسپری را آغاز نمودند که قرار است مطابق پلان امسال بیشتر از نود هزاراصله درختان مثمر درمرکز و ولسوالی های ده گانه ولایت جوزجان ادویه پاشی صورت می‌گیرد.
یوریا اسپری خاصیت تخریب کننده و تجزیه کننده دارد که محیط باغ را عاری از امراض و آفات می سازد با استفاده از یوریا اسپری تمام بقایایای نباتی در خاک تجزیه شده و باعث حاصل خیزی و اصلاح خاک می گردد. تجزیه شدن برگ ها و بقایای نباتی سبب افزایش مواد عضوی در خاک شده و زمینه رشد مایکرو ارگانیزم های مفیده را فراه می سازد. و همچنان باعث جلوگیری از آلودگی محیط زیست می گردد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۵۸
Background image

بازدید معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت کندز

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت کندز، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با مسئولان و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۴۶
Background image

توزیع ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن برای حمایت از معیشت خانواده‌ها در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، با همکاری مؤسسه ارتقای اجتماعی (SO) و حمایت مالی دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن را برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۹:۱۰
Background image

توزیع بسته‌های مالداری برای حمایت از معیشت ۲۹ خانواده در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، در همکاری با کمیته ناروی برای افغانستان، بسته‌های حمایتی مالداری را برای ۲۹ زن مستحق از خانواده‌های بی‌بضاعت، مهاجر و بدون. . .

بازگشت به خبرها