ارزگان: برای ۱۵۰ دهقان برنامه‌های آگاهی‌دهی در مورد تغییرات اقلیمی برگزار شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۰:۹
ارزگان: برای ۱۵۰ دهقان برنامه‌های آگاهی‌دهی در مورد تغییرات اقلیمی برگزار شد

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست سازگاری با تغییرات اقلیمی در سکتور زراعت و مالداری، مربوط وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، بر اساس پلان سالانه خویش، برنامه‌های آموزشی آگاهی‌دهی عامه را در رابطه به تغییرات اقلیمی برای ۲۱۰۰ دهقان در ۱۴ ولایت کشور آغاز کرده است.
در همین راستا، در مرکز ولایت ارزگان و چهار ولسوالی آن (خاص ارزگان، چوره، چنارتو و دهراود) برای ۱۵۰ دهقان این برنامه‌های آگاهی‌دهی از سوی ریاست متذکره برگزار گردید. در این برنامه‌ها دهقانان از مناطق مختلف همراه با ملا امامان و ملک‌های قریه‌ها اشتراک ورزیدند.
در جریان برنامه، معلومات مفصل در مورد وضعیت اقلیمی ارزگان، اقلیم و تغییرات اقلیمی، عوامل تغییر اقلیم، تأثیرات آن بر سکتور زراعت و مالداری، راهکارهای سازگاری و هم‌آهنگی، و همچنان سیستم آگاهی‌دهی قبلی ارائه شد.
معاون ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ارزگان در مراسم افتتاح، بر اهمیت سازگاری با تأثیرات تغییرات اقلیمی تأکید نمود و از راه‌اندازی این برنامه‌ها استقبال کرد.
اشتراک‌کنندگان از برگزاری این برنامه‌ها ابراز خرسندی کرده و تأکید ورزیدند که چنین برنامه‌های آگاهی‌دهی برای کاهش زیان‌های زراعتی و ارتقای مهارت‌های عملی دهقانان مؤثر واقع می‌شود. این برنامه طبق اجندا به‌گونه موفقانه به پایان رسید.
ریاست سازگاری با تغییرات اقلیمی مربوط وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در پلان سالانه خویش، بلند بردن سطح آگاهی دهقانان در سراسر کشور را یکی از اولویت‌های مهم خود قرار داده است. این ریاست به‌منظور کاهش تأثیرات تغییر اقلیم، جلوگیری از زیان‌های زراعتی و ارتقای مهارت‌های عملی دهقانان، برنامه‌های آگاهی‌دهی عامه را طرح و عملی می‌سازد. این برنامه‌ها نه تنها برای دهقانان بلکه با مشارکت ملک‌ها، ملا امامان و بزرگان اجتماعی نیز برگزار می‌گردد تا مبارزه و سازگاری مشترک جامعه در برابر تغییرات اقلیمی تقویت شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها