ارزگان: برای ۱۵۰ دهقان برنامه‌های آگاهی‌دهی در مورد تغییرات اقلیمی برگزار شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۰:۹
ارزگان: برای ۱۵۰ دهقان برنامه‌های آگاهی‌دهی در مورد تغییرات اقلیمی برگزار شد

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست سازگاری با تغییرات اقلیمی در سکتور زراعت و مالداری، مربوط وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، بر اساس پلان سالانه خویش، برنامه‌های آموزشی آگاهی‌دهی عامه را در رابطه به تغییرات اقلیمی برای ۲۱۰۰ دهقان در ۱۴ ولایت کشور آغاز کرده است.
در همین راستا، در مرکز ولایت ارزگان و چهار ولسوالی آن (خاص ارزگان، چوره، چنارتو و دهراود) برای ۱۵۰ دهقان این برنامه‌های آگاهی‌دهی از سوی ریاست متذکره برگزار گردید. در این برنامه‌ها دهقانان از مناطق مختلف همراه با ملا امامان و ملک‌های قریه‌ها اشتراک ورزیدند.
در جریان برنامه، معلومات مفصل در مورد وضعیت اقلیمی ارزگان، اقلیم و تغییرات اقلیمی، عوامل تغییر اقلیم، تأثیرات آن بر سکتور زراعت و مالداری، راهکارهای سازگاری و هم‌آهنگی، و همچنان سیستم آگاهی‌دهی قبلی ارائه شد.
معاون ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ارزگان در مراسم افتتاح، بر اهمیت سازگاری با تأثیرات تغییرات اقلیمی تأکید نمود و از راه‌اندازی این برنامه‌ها استقبال کرد.
اشتراک‌کنندگان از برگزاری این برنامه‌ها ابراز خرسندی کرده و تأکید ورزیدند که چنین برنامه‌های آگاهی‌دهی برای کاهش زیان‌های زراعتی و ارتقای مهارت‌های عملی دهقانان مؤثر واقع می‌شود. این برنامه طبق اجندا به‌گونه موفقانه به پایان رسید.
ریاست سازگاری با تغییرات اقلیمی مربوط وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در پلان سالانه خویش، بلند بردن سطح آگاهی دهقانان در سراسر کشور را یکی از اولویت‌های مهم خود قرار داده است. این ریاست به‌منظور کاهش تأثیرات تغییر اقلیم، جلوگیری از زیان‌های زراعتی و ارتقای مهارت‌های عملی دهقانان، برنامه‌های آگاهی‌دهی عامه را طرح و عملی می‌سازد. این برنامه‌ها نه تنها برای دهقانان بلکه با مشارکت ملک‌ها، ملا امامان و بزرگان اجتماعی نیز برگزار می‌گردد تا مبارزه و سازگاری مشترک جامعه در برابر تغییرات اقلیمی تقویت شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها