احداث ۱۹ قطعه باغ متراکم سیب در دایکندی

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۲ - ۹:۳۳
احداث ۱۹ قطعه باغ متراکم سیب در دایکندی

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری دایکندی از ایجاد ۱۹ قطعه باغ متراکم سیب در ولسوالی‌های مرکز و شهرستان این ولایت خبر می‌دهد.
به گفته مسئولان این ریاست، این پروژه با تمویل مالی سازمان غذا و زراعت ملل متحد و با هماهنگی یک موسسه همکار تطبیق گردیده است. باغ‌های متراکم ایجادشده به‌گونه ترویجی طراحی شده‌اند تا دهاقین با استفاده از شیوه‌های معیاری باغداری، سطح تولید و کیفیت محصولات سیب خود را افزایش دهند.
ریاست زراعت دایکندی هدف از تطبیق این برنامه را ترویج باغداری معیاری، افزایش حاصلات باغی، بهبود معیشت دهاقین و استفاده مؤثر از زمین‌های زراعتی عنوان می‌کند.
مسئولان این ریاست تأکید می‌کنند که گسترش باغ‌های متراکم می‌تواند نقش مؤثری در رشد سکتور زراعت و افزایش درآمد دهاقین در سطح ولایت داشته باشد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۳
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان سازمان غذایی جهان

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با مسئولان سازمان غذایی جهان (WFP)، در مورد گسترش همکاری‌ها، هماهنگی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۱
Background image

رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت روند مدیریت و جمع‌آوری عواید در بلخ را بررسی کرد

۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ رَبیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خویش به ولایت بلخ، با مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۴:۴۷
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

BACK TO NEWS