آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت فراه

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۳:۵۱
آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت فراه

۲۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه کمپاین بهاری نهال‌شانی را آغاز کرد. بر اساس این برنامه، در جریان سال ۱۴۰۵ هـ.ش، ۳۸ هزار و ۶۵۰ اصله نهال میوه‌دار، غیرمیوه‌دار و زینتی در ادارات دولتی و اماکن عمومی غرس خواهد شد.
در مراسم افتتاح، الحاج مولوی پیرمحمد حلیمی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری، رئیس امربالمعروف و نهی از منکر، آمرین، کارمندان و مسئولین رسانه‌ها حضور داشتند.
الحاج مولوی پیرمحمد حلیمی در سخنان خود غرس نهال را برای سرسبزی، حفاظت محیط زیست و آبادانی کشور مهم خواند و از مردم خواست تا در این کمپاین ملی سهیم شوند، زیرا غرس نهال صدقه جاریه است. وی هدف از این کمپاین را گسترش ساحات سبز، کاهش اثرات تغییر اقلیم و بهبود وضعیت محیط زیست عنوان کرد.
قابل ذکر است که ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه هر ساله این کمپاین ملی را برگزار می‌کند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها