آغاز کمپاین خزانی توزیع گندم بذری و کود کیمیاوی برای دهقانان در ولایت کندز

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۸ - ۱۲:۱۶
آغاز کمپاین خزانی توزیع گندم بذری و کود کیمیاوی برای دهقانان در ولایت کندز

۸ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز با همکاری دفتر خوراک و زراعت ملل متحد و موسسه دست‌به‌دست، کمپاین خزانی توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی را در مرکز این ولایت رسماً افتتاح کرد.
 این کمپاین با حضور مولوی محراب‌الدین بلال رئیس زراعت ولایت کندز، نمایندگان سازمان ملل و مسئولان محلی و جمعی از دهقانان آغاز شد.
در ابتدای این برنامه، وحیدالله هدفمند مسئول موسسه دست‌به‌دست، ضمن خوش آمدگویی به مهمانان، به اهمیت تخم بذری گندم و نقش این موسسه در ارتقای زراعت اشاره کرد. سپس مولوی محراب‌الدین بلال، رئیس زراعت کندز، ضمن ابراز خرسندی از حضور در این برنامه، این پروژه را نقطه عطفی برای تقویت زراعت و تضمین امنیت غذایی در ولایت کندز خواند.
رئیس زراعت تأکید کرد که تخم‌های اصلاح‌شده با ویژگی‌های مقاومت در برابر خشکی، آفات و عملکرد بهتر در شرایط مختلف اقلیمی، می‌توانند به تولید پایدار و موفق کمک کنند. وی همچنین بر حمایت‌های دولت از بخش زراعت و تعهد به بهبود معیشت دهقانان تأکید کرد.
در ادامه، نماینده دفتر خوراک و زراعت ملل متحد از همکاری ریاست زراعت و موسسه دست‌به‌دست تشکر کرده و وعده داد که در سال آینده، دهقانان بیشتری تحت پوشش این برنامه قرار خواهند گرفت.
در چارچوب این کمپاین، قرار است بیش از ۴۲ هزار دهقان در سطح ولایت کندز از تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی بهره‌مند شوند. این پروژه با تمویل دفتر خوراک و زراعت ملل متحد و تطبیق موسسه دست‌به‌دست، با هدف افزایش تولید و بهبود امنیت غذایی دهقانان در این ولایت به اجرا در می‌آید.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۳:۱۹
Background image

در ولسوالی ځاځي میدان ولایت خوست، باغ‌های ناک و املوک ایجاد می‌شود

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست، تحت نظارت مدیریت عمومی امور زراعتی ولسوالی ځاځي میدان و با همکاری مؤسسه «او‌آر‌دی»، در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۱:۸
Background image

توزیع نهال و وسایل زراعتی برای ساخت باغ‌های املوک به ۵۰ دهقانان در ولسوالی موساخیل خوست

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست اعلام کرد که در چارچوب این ریاست و تحت نظارت مدیریت عمومی امور زراعتی ولسوالی موساخیل، با حمایت مالی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۰:۵۸
Background image

توزیع ابزارهای زراعتی، تخم‌های اصلاح‌شده و کود کیمیاوی میان ۸۶ خانواده کم‌درآمد در شهر جلال‌آباد

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با همکاری مؤسسه مدیریت، نوآوری و توسعه «امید»، در ناحیه هشتم شهر جلال‌آباد، ابزارهای. . .

بازگشت به خبرها