آغاز کار حفاری یک زهکش در ولسوالی بتی‌کوت ننگرهار با هزینه ۱.۸ میلیون افغانی

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۹:۲۰
د ننګرهار بټي کوټ کې د ١.٨ میلیونه افغانیو په لګښت د یو زابر د کېندلو چارې پیل شوې

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری کار حفاری یک زهکش را به هزینه ۱ میلیون و ۸۴۷ هزار و ۶۰۰ افغانی از بودجه انکشافی، در قریه چهاردهی ولسوالی بتی‌کوت ولایت ننگرهار آغاز کرده است.
مولوی محمد ولی محسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار گفت که این زهکش به طول ۲۴۰۰ متر، عرض ۴ متر و عمق ۴ متر حفر می‌گردد که برای ده‌ها تن از باشندگان محل زمینه کار فراهم می‌کند.
به گفته او، با حفاری این زهکش حدود ۱۲ هزار جریب زمین برای زراعت آماده خواهد شد.
زهکش‌ها در زمین‌هایی حفر می‌شوند که سطح آب در آن بالا بوده و کشت‌وکار در آن ممکن نیست، از این‌رو حفاری زهکش‌ها بهترین راه برای آماده‌سازی زمین‌های قابل کشت به شمار می‌رود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها