آغاز پروژه "کار در مقابل پول" در ولسوالی جبل‌السراج ولایت پروان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۱ - ۱۱:۲۸
آغاز پروژه "کار در مقابل پول" در ولسوالی جبل‌السراج ولایت پروان

پروژه اضطراری "کار در مقابل پول" در قریه‌های باقی‌خیل و تورسم‌خیل ولسوالی جبل‌السراج ولایت پروان آغاز شد. در مراسم افتتاح، مولوی خان‌محمد حقیار، ولسوال جبل‌السراج، و مسئولین محلی ریاست زراعت و کمیته ناروی حضور داشتند.
در این پروژه، ۸۰ نفر کارگر به مدت دو ماه مشغول فعالیت خواهند بود. اهداف اصلی آن شامل جلوگیری از سیلاب‌های مدهش، تقویت آب‌های زیرزمینی، ایجاد فرصت‌های کاری برای مردم محلی، مدیریت آب‌های سرگردان، گسترش فضای سبز و پوشش نباتی، و اعمار چکدم‌های آبیاری است.
نمایندگان محلی و مردم قریه‌های جبل‌السراج از تطبیق این پروژه حیاتی توسط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان و کمیته ناروی ابراز خرسندی و قدردانی کردند و خواستار گسترش و تطبیق بیشتر این‌گونه پروژه‌ها در سطح ولسوالی شدند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۹:۲۵
Background image

آغاز کمپاین تطبیق واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولایت

۱۴ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) با برگزاری محفلی به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، رسماً آغاز شد.
در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۹:۲۵
Background image

توزیع بسته‌های پرورش سمارق برای دهقانان ولسوالی جرم

۱۴ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با همکاری مؤسسه شلتر فار لایف، بسته‌های وسایل پرورش سمارق را برای ۵۰ تن از دهقانان پنج قریه ولسوالی جرم توزیع کرد.
این بسته. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

بازگشت به خبرها