آغاز روند توزیع مواد خوراکی مواشی و کمکهای نقدی برای ۵۰۰ مالدار در لغمان
۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۶ جمادیالاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان، با حمایت مالی اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد (FAO) و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشناید (ActionAid)، روند توزیع مواد خوراکی مواشی و کمکهای نقدی را برای ۵۰۰ مالدار در ولسوالی قرغیو این ولایت آغاز کرد.
روند توزیع این کمکها به هدایت مولوی سلیمان ایمن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری لغمان و با حضور داکتر جوادالله علیزاده آمر مالداری و صحت حیوانی، معاون ولسوالی قرغیو، مسئولان مؤسسه یادشده و کارمندان ترویج ولسوالی افتتاح شد.
بر اساس این برنامه، به هر مالدار ۵۰ کیلوگرام بور و مبلغ ۵۷۱۲ افغانی پول نقد، بهمنظور تهیه مواد خوراکی مورد نیاز مواشی توزیع میشود.
هدف از تطبیق این برنامه، حمایت از مالداران نیازمند، تقویت وضعیت اقتصادی آنان، بهبود تغذیه مواشی و توسعه سکتور مالداری عنوان شده است.
قرار است روند توزیع این کمکها در روزهای آینده در ولسوالیهای الینگار و علیشنگ نیز آغاز شود.
