آغاز ترویج کشت قطاری گندم در ولایت پنجشیر

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۰:۳۵
آغاز ترویج کشت قطاری گندم در ولایت پنجشیر

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر برنامه ترویج کشت قطاری گندم را در ۱۵ جریب زمین به‌گونه‌ طرح نمایشی در ولسوالی‌های حصه اول، عنابه، رخه و بازارک آغاز کرده است.
این برنامه با هدف آشنایی دهقانان با روش‌های نوین زراعتی، افزایش تولیدات گندم و بهبود بهره‌وری در سکتور زراعتی پنجشیر تطبیق می‌شود.
قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت پنجشیر گفت که روش کشت قطاری گندم سبب کاهش آسیب‌پذیری گیاه از باد و باران می‌گردد و در عین حال، میزان تولید گندم را نیز افزایش می‌دهد. او افزود که تیم فنی و متخصصان زراعتی این اداره به‌گونه‌ دوامدار از قطعات نمایشی در جریان فصل رشد نظارت خواهند کرد.
دهقانان پنجشیر از این برنامه استقبال کرده و تأکید نموده‌اند که در فصل آینده، خودشان گندم را به شیوه‌ قطاری کشت خواهند کرد. این اقدام بخشی از تلاش‌های اداره زراعت پنجشیر برای ترویج روش‌های مدرن زراعتی و حمایت از دهقانان محلی به‌منظور افزایش تولید گندم در این ولایت است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۳
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان سازمان غذایی جهان

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با مسئولان سازمان غذایی جهان (WFP)، در مورد گسترش همکاری‌ها، هماهنگی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۱
Background image

رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت روند مدیریت و جمع‌آوری عواید در بلخ را بررسی کرد

۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ رَبیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خویش به ولایت بلخ، با مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۴:۴۷
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

BACK TO NEWS