آغاز برنامه مبارزه علیه کنه‌های انتقال دهنده بیماری تب کانگودر ولسوالی‌های ولایت کابل 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۴ - ۱۵:۱۹
آغاز برنامه مبارزه علیه کنه‌های انتقال دهنده بیماری تب کانگودر ولسوالی‌های ولایت کابل 

۲۴ جدی ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت کابل در همکاری سازمان خوراک و زارت ملل متحد کمپاین مبارزه علیه بیماری تب خون دهنده کانگو را در مرکز و‌ ولسوالی‌های ولایت کابل آغاز نمود.
در این برنامه پرسونل فنی و مسلکی این آمریت مالداری و صحت حیوانی اداره زراعت با جمعی از  مفتشین کنترول محصولات حیوانی برنامه‌های آموزشی نیز را در رابطه به جلوگیری از شیوع مرض متذکره برای ۲۰۰ نفر از قصابان نواحی شهر‌کابل برگزار نمودند.
ضمنا کارمندان ساحوی و مسئولان کلینیک‌های صحت حیوانی به تعداد ۳۰۰ نموده خون، سیروم خون از کنه‌ها از حیوانات مصاب به مرض جمع‌آوری نموده و به لابراتور جهت تشخیص انتقال داده اند .
همچنان به تعداد ۵۰۰۰  طویله در مرکز و ولسوالی ها از طرف‌کارمندان این آمریت دوا پاشی گردیده و جهت آگاهی عامه‌ بروشرها نیز تشریح و توزیع گردید .

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۲:۵۸
Background image

در ننگرهار تخم‌های اصلاح‌شده سویابین و کودهای کیمیاوی برای ۳۲۰ دهقان توزیع شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با حمایت مالی و تخنیکی مؤسسه جهانی آموزش و تغذیه، برای ۳۲۰ تن از دهقانان ولسوالی‌های. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۵۸
Background image

توزیع ماشین‌های خشک‌کن سبزیجات و میوه‌جات به ده‌ها تن از دهقانان ولسوالی متاخان ولایت پکتیکا

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با تمویل سازمان غذا و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک‌کن. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۹
Background image

جلسه هماهنگی زراعت و انکشاف دهات در دایکندی برگزار شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار هماهنگی زراعت و انکشاف دهات به ریاست مولوی عبدالصمد مقبول رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و با حضور نمایندگان مؤسسات همکار و ادارات مربوطه. . .

بازگشت به خبرها