آغاز برنامه دواپاشی به هدف مبارزه با کنه‌های ناقل مرض کانگو در شهر تالقان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۲
آغاز برنامه دواپاشی به هدف مبارزه با کنه‌های ناقل مرض کانگو در شهر تالقان

 ۱۳ جوزا ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از آغاز برنامه سم‌پاشی در مالبازار عمومی شهر تالقان و طویله‌های اطراف آن به هدف جلوگیری از گسترش مرض خون‌ریزی‌دهنده کانگو خبر داده است.
این برنامه مطابق پلان قبلی و تحت نظر مدیریت عمومی صحت حیوانی، توسط کارمندان موظف بخش دواپاشی راه‌اندازی گردیده و تا روز جمعه ادامه خواهد داشت.
همزمان با دواپاشی در بازار مواشی، دواپاش‌هایی نیز در دروازه‌های ورودی شهر توظیف گردیده‌اند تا از ورود احتمالی کنه‌های ناقل این بیماری جلوگیری گردد.
به‌منظور بلند بردن سطح آگاهی مردم، روند توزیع پوسترهای آگاهی‌دهی نیز در کنار اجرای برنامه جریان دارد.
ریاست زراعت تخار از تمام شهروندان خواسته است تا در تطبیق موفقانه این برنامه با تیم‌های دواپاش همکاری نمایند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۲ - ۱۲:۴۶
Background image

ایجاد ده قطعه نمایشی شالی به سیستم قطاری در ولسوالی شولگره ولایت بلخ

۲۲ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از طریق مدیریت زراعت ولسوالی شولگره، در جریان تاریخ ۱۴ الی ۲۰ جوزا سال روان، ده قطعه نمایشی شالی را در قریه‌های مختلف این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۱ - ۱۲:۵۵
Background image

افتتاح برنامه توزیع تخم جواری برای ۲۰ قطعه نمایشی در لوگر

۲۱ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
با هدف تقویت زراعت معیاری و بهبود سطح تولیدات دهقانان، روند توزیع تخم جواری برای بیست قطعه نمایشی در ولایت لوگر آغاز شد. این برنامه از سوی وزارت زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

BACK TO NEWS