آغاز اخد امتحان از کارمندان وزارت زراعت که  یک دروره آموزشی موضوعاتی دینی را سپری نمودند  

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۵/۳۱ - ۱۳:۱۵
آغاز اخد امتحان از کارمندان وزارت زراعت که  یک دروره آموزشی موضوعاتی دینی را سپری نمودند  

۳۱ اسد ۱۴۰۲ هـ.ش
روند اخذ امتحان از کارمندان ریاست‌های مرکزی و واحد‌های دومی وزارت زراعت که یک دوره آموزشی سه ماهه موضوعات دینی را  تحت عنوان سیرت و صورت را آموزش دیده بودند آغاز شد.
ریاست دعوت و ارشاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که مسوولیت تدریس موضوعات دینی سیرت و صورت  برای کارمندان وزارت زراعت را به عهده دارد پس از تکمیل یک دوره آموزشی سه ماهه از کارمندان که در این دوره اشتراک کرده است امتحان اخذ می نماید.
این روند طی دو روز در تالار پامیر وزارت زراعت انجام می‌شود که امروز اولین مرحله آن با حضور داشت حافظ مولوی مفتاح الدین متقی رییس دعود و ارشاد وزارت زراعت آغاز شد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۶:۳
Background image

پروژه بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در افغانستان برای سه سال دیگر تمدید شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان موسسه افغان اید می‌گویند، پروژه «ترویج بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در جوامع آسیب‌پذیر افغانستان» که پیش از این برای یک سال در شش ولایت کشور تطبیق شده بود، برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار برگزار شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان وزارت‌های مالیه، صنعت و تجارت،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۶
Background image

مبارزه گسترده علیه حشره کفشک در بادغیس؛ صدها جریب زمین زراعتی پاک‌سازی شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۳۰ ذی‌القعده ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس می‌گوید، کارمندان مسلکی بخش حفاظت نباتات با همکاری دهاقین، مبارزه علیه حشره کفشک را تشدید کرده‌اند که. . .

بازگشت به خبرها