به دو هزار و ۵۰۰ دهقان در سرپل تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیایی رایگان توزیع شد

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۲۲ - ۱۳:۲۸
به دو هزار و ۵۰۰ دهقان در سرپل تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیایی رایگان توزیع شد

۲۲ قوس ۱۳۹۹
روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیایی به صورت رایگان برای دهقانان مرکز شهر سرپل و ولسوالی‌های سانچارک و گوسفندی این ولایت، با قطع نوار توسط عبدالقادر آشنا والی سرپل و با حضور مسوولان محلی و دهقانان این ولایت آغاز شد.
عبدالقادر آشنا، والی سرپل از ابتکار ریاست زراعت و دفتر زوا برای توزیع تخم اصلاح‌شده و کود کیمیایی ستایش کرد و از کشاورزان خواست که در مشوره با کارمندان فنی و حرفه‌ای ریاست زراعت این گندم را زرع کنند تا حاصلات خوب به دست بیاورند.
او هشدار داد که هیچ کشاورز حق فروش این گندم را ندارد و در صورتی که این گندم به فروش برسد با فروشنده و خریدار برخورد جدی صورت می‌گیرد.
از سویی هم محمدسلیم رنجبر رییس زراعت، آبیاری و مالداری سرپل که در برنامه توزیع تخم اصلاح شده گندم و کود کیمیایی صحبت می‌کرد، گفت ریاست زراعت آبیاری و مالداری سرپل در همکاری با دفتر زوا برای دو هزار و ۵۰۰ کشاورز مرکز شهر سرپل و ولسوالی‌های سانچارک و گوسفندی پس از سروی دقیق،  یک یک بوجی تخم اصلاح‌شده گندم، کود کیمیایی سیاه و سفید توزیع می‌کند که پس از ختم پروسه توزیع، دهقانان شامل برنامه از سوی کارمندان موظف این ریاست آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در بخش تولید و پروسس گندم نیز داده می‌شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۲ - ۱۱:۴۵
Background image

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان از چند ولسوالی این ولایت دیدار کرد

۲۲ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان مولوی امان‌الله حسن همراه با انجنیر روح‌الله حسینی، مدیر انکشاف میوه‌جات این ریاست، در جریان سفرهای کاری خویش از ولسوالی‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۲ - ۱۱:۴۳
Background image

پروژه توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی در ولسوالی آبشار پنجشیر معرفی شد

۲۲ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
پروژه توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای دهاقین قریه‌جات آستانه کلان و قول اندور ولسوالی آبشار ولایت پنجشیر معرفی گردید.
این برنامه از سوی کارمندان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۲ - ۱۱:۱۶
Background image

برنامه آموزشی تغییرات اقلیمی برای دهقانان و قریه‌داران در جوزجان برگزار شد

۲۲ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان با همکاری تیم تخنیکی ریاست سازگاری سکتور زراعت با تأثیرات اقلیم، برنامه آموزشی آگاهی‌دهی پیرامون تغییرات اقلیمی را برای ۳۰. . .

بازگشت به خبرها