وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی ۲۴۳ پروژه را در ولایت پکتیکا تطبیق می‌کند

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۱۸ - ۱۰:۵۵
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی ۲۴۳ پروژه را در ولایت پکتیکا تطبیق می‌کند

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی ۲۴۳ پروژه را در ولایت پکتیکا تطبیق می‌کند. به زودی کار تمامی این پروژه‌ها تکمیل می‌شود. کار این پروژه‌ها ۹۰ درصد به پایان رسیده و ۱۰ درصد باقی مانده نیز به زودی تکمیل می‌گردد. ساخت ۵۰ ذخیره‌گاه پیاز، ۸۰ ذخیره‌گاه کچالو، ۲۳ سردخانه‌ی صفر انرژی سیب و ۵۰ کشمش‌خانه و در کنار آن توزیع ۳۰ ماشین خشک‌کننده‌ی آفتابی میوه و سبزی، به ارزش کلی ۱۶۷ میلیون افغانی در مرکز و ولسوالی‌های پکتیکا، مجموعه‌ی کامل پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در سال مالی ۱۳۹۹ در این است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۴:۲۶
Background image

شریک‌سازی فعالیت‌های سازمان خوراک و زراعت ملل متحد با وزارت زراعت در بخش آبیاری

۱۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد  FAO فعالیت‌های این سازمان را در بخش آبیاری با مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع قدرتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شریک. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۴:۲۵
Background image

افتتاح دو پروژه صحت حیوانی در ولایت کاپیسا

۱۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
دو پروژه جدید در بخش صحت حیوانی با بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ولایت کاپیسا افتتاح شد. این پروژه‌ها که به منظور سرویلانس. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۳:۵۱
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم در کابل

۱۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری ریاست عمومی ترویج وزارت زراعت، از بودجه انکشافی مقدار ۵۰۰ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده گندم. . .

بازگشت به خبرها