کار ساخت شبکه‌ی آبیاری زاهدآباد لوگر ۴۰ درصد پیش رفته است

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۵/۲ - ۱۹:۴
 
۲ اسد ۱۳۹۹
کار ساخت‌وساز فاز دوم شبکه‌ی آبیاری زاهدآباد ولایت لوگر، که ۳.۳ کیلو متر طول دارد، به سرعت ادامه دارد.
بودجه این پروژه از طریق برنامه‌ی (CLAP) وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تمویل می‌گردد و نظارت آن از طریق کارمندان فنی و تخنیکی ریاست زراعت و برنامه‌ی تمویل‌کننده صورت می‌گیرد.
کار پروژه یادشده حدود ۴۰ درصد پیش رفته است. دهقانان، باشنده‌گان و مستفیدشونده‌گان قریه زاهدآباد از پیش‌رفت و سرعت کار، خوش‌حال‌اند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۵۹
Background image

اشتراک سخنگوی وزارت زراعت در نشست هماهنگی سخنگویان ادارات امارتی

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در نشست هماهنگی سخنگوی مرکزی امارت اسلامی افغانستان با سخنگویان ادارات امارتی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۳۴
Background image

مسوولان ریاست زراعت نورستان با مسئولان سازمان جهانی زراعت و غذا درباره پروژه‌های آینده گفتگو کردند

مسئولان دفتر زون شرق سازمان جهانی زراعت و غذا «فائو» با سرپرست ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، داکتر بختیار سعید دیدار کرده و در مورد توسعه زراعت و مالداری، فعالیت‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۱۷
Background image

رئیس زراعت بدخشان با مسئول سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در دیدار با مسئول عمومی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در افغانستان، روی گسترش همکاری‌ها و تطبیق پروژه‌های انکشافی در بخش زراعت و مالداری این. . .

بازگشت به خبرها