پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری، ۴۵ ذخیره‌گاه آب می‌سازد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۳ - ۱۴:۵۲
HVCDSP

۲۳ جدی ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در نظر دارد تا از طریق پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری «HVCDSP»، در سال مالی ۱۴۰۰ در نُه ولایت کشور ۴۵ ذخیره‌گاه آب بسازد.
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری از طریق بانک انکشاف آسیایی ADB تمویل می‌شود.
مسوولان آن می‌گویند که این ذخیره‌گاه‌های آب زراعتی در ولایت‌های غزنی، پکتیا، پکتیکا، وردک، لوگر، خوست، لغمان، کنر و ننگرهار اعمار خواهند شد. به گفته‌ی این مسوولان، برای هر ولایت پنج ذخیره‌گاه آب در نظر گرفته شده است.
هر یک این ذخیره‌گاه‌ها ظرفیت نگهداری ۴۰۰ تا ۸۰۰ مترمکعب آب را خواهد داشت. با استفاده از این ذخیره‌گاه‌ها، آب زراعتی ساحات وسیعی از زمین‌های زراعتی تامین خواهد شد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۷:۳۶
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از باغ‌های انار ولسوالی ارغنداب ولایت کندهار


۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت کندهار از باغ‌های انار در ولسوالی ارغنداب این ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۲:۵۴
Background image

تحقیقات موفق در فارم تحقیقاتی کوه‌کران ولایت کندهار

۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش

مسئولان ریاست زراعت کندهار می‌گویند فارم تحقیقاتی کوه‌کران این ولایت که در سال ۱۳۹۹ هـ.ش در داخل شهر کندهار و در مساحت ۳۰ جریب زمین اعمار شده است، در بخش‌های مختلف. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۲:۵۰
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از فارم تحقیقاتی کوه‌کران ولایت کندهار


۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت کندهار از فارم تحقیقاتی کوه‌کران این ولایت بازدید و از. . .

بازگشت به خبرها