رئیس زراعت نورستان با مسئولان شورای پناهندگان دنمارک دیدار کرد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۰:۱۵
د نورستان دکرنې رییس د ډنمارک د کډوالو شورا له چارواکو سره وکتل

۲۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان مولوی محمد ولی محسن، با مسئولان شورای پناهندگان دنمارک نشست هماهنگی برگزار کرد.
در این نشست، مسئولان این شورا در مورد فعالیت‌های جاری، برنامه‌های آینده و مشکلات موجود در ولایت نورستان، معلومات همه‌جانبه ارائه کردند. همچنان، پلان‌های خود را در زمینه تأثیرگذاری پروژه‌ها، آغاز برنامه‌های جدید بر اساس نیازهای مردم، و گسترش خدمات در بخش‌های زراعت، مالداری و آبیاری شریک ساختند.
رئیس زراعت نورستان از تلاش‌ها و فعالیت‌های این شورا قدردانی کرده و اطمینان داد که در راستای حل مشکلات موجود، همکاری همه‌جانبه با این شورا خواهد داشت. وی همچنان خواستار گسترش بیشتر پروژه‌های این نهاد شد تا به مشکلات دهاقین به‌گونه مؤثر رسیدگی صورت گیرد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۱ - ۱۶:۱
Background image

ورود ۴۰ متریک تُن تخم‌های بذری مساعدتی اوزبیکستان به افغانستان

۲۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در ادامه همکاری‌های زراعتی میان افغانستان و کشورهای همسایه، جمهوری اوزبیکستان ۴۰ متریک تُن تخم‌های بذری را به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان مساعدت کرد.
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۱ - ۱۴:۹
Background image

توزیع وسایل باغچه خانگی برای دهاقین در دایکندی

۲۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک مؤسسه خیریه، وسایل باغچه خانگی را برای شماری از دهاقین این ولایت توزیع کرد.
این وسایل شامل آب‌پاش، بیل، کج‌بیل،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۱ - ۱۴:۸
Background image

هیئت وزارت زراعت برای افتتاح مرکز واحد تثبیت حق مالکیت به پکتیا سفر کرد

۲۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور افتتاح مرکز واحد تثبیت حق مالکیت در سطح زون‌ها، به ولایت پکتیا سفر کرد.
در پی این سفر، نشستی در مقام ولایت. . .

بازگشت به خبرها