دیدار وزیر زراعت با والی میدان‌وردک، روی توسعه‌ی باغداری

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۱۱/۶ - ۱۴:۵۷
دیدار وزیر زراعت با والی میدان‌وردک، روی توسعه‌ی باغداری
۶ دلو ۱۳۹۸
نصیراحمد درانی وزیر زراعت، در دفتر کارش با مظفرالدین یمین والی میدان‌وردک، شماری از دهقانان و جمعی از موی‌سیفدان این ولایت دیدار کرد.
مظفرالدین یمین والی و شماری از دهقانان و جمعی از موی‌سیفدان میدان‌وردک در این ملاقات از کارکردهای وزارت زراعت در ولایت‌شان قدردانی کردند و آن را موثر خواندند.
والی میدان‌وردک در این دیدار گفت که با وجود کارهای مثبتی که صورت گرفته و مردم میدان‌وردک قدردان آن هستند، هنوز در بخش باغداری، مالداری، ساخت کانال و سربندها، به کار بیش‌تر نیاز است.
آقای یمین گفت که پیش از این، زمینه‌ی کار در برخی از ولسوالی‌ها، برای پروژه‌ی باغداری و مالداری فراهم نبود، که حالا این مشکلات از بین رفته است و زمینه برای تطبیق پروژه‌های باغداری و مالداری فراهم شده است؛ مردم میدان‌وردک امید دارند در این بخش توجه شود.
والی میدان‌وردک هم‌چنان گفت که نیازمندی‌ها در ولسوالی‌های این ولایت زیاد است و به کارهای بیش‌تری ضرورت است.
بعداً نصیراحمد درانی در رابطه صحبت کرد و گفت که این وزارت برای رشد باغداری در میدان‌وردک مثل دیگر ولایت‌ها، کار می‌کند.
وزیر زراعت گفت که پروژه‌ی جدیدی که در میدان‌وردک تطبیق می‌شود، در بخش مالداری و باغداری کار می‌کند و مشکلات در این زمینه‌ها را کاهش می‌دهد.
آقای درانی یادآور شد که وزارت زراعت با تطبیق پروژه‌ی جدید، می‌خواهد در اقتصاد خانواده‌ها تغییر مثبت بیاورد و کارهای بهتر برای رشد دهقانان و خانم‌های زراعت‌پیشه اجرا کند تا آنان به خودکفایی برسند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۳۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی جهت ترتیب طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵ در وزارت زراعت

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای تخنیکی و هماهنگی به منظور ترتیب و تنظیم طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵، تحت رهبری سید احمد خالد صاحب زاده، رئیس پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

بررسی صحی بزهای پروژه «مصونیت غذایی» در ولایت تخار

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از بزهای تدارک‌شده در چارچوب پروژه "مصونیت غذایی" دفتر میشن ایست، بازدید تخنیکی و صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

جمع‌آوری ادویه‌جات تاریخ‌گذشته حیوانی از کابل مارکت هرات

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات اعلام کرد که تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی این ریاست از دواخانه‌های حیوانی در کابل مارکت این ولایت تفتیش و بررسی به. . .

BACK TO NEWS