حاصلات پیاز در سرپل ۲۰ درصد افزایش یافته است

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۸/۱۲ - ۱۳:۵
 حاصلات پیاز در سرپل ۲۰ درصد افزایش یافته است

۱۲ عقرب ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل می‌گوید که حاصلات پیاز در این ولایت، امسال نسبت به سال گذشته، ۲۰ درصد افزایش یافته است.
بر بنیاد گزارش کارمندان ساحه‌ای ریاست زراعت سرپل، امسال اضافه‌تر از هزار هکتار زمین در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت پیاز کشت شده بود که حاصل تخمینی آن در هر هکتار ۵۵ تا ۶۰ تن بوده است.
در سال روان سطح کلی تولید پیاز در سرپل به ۵۹ هزار و ۵۰۰ متریک تن می‌رسد که نسبت به سال گذشته، ۲۰ درصد افزایش را نشان می‌دهد. ریاست زراعت سرپل می‌گوید که علت افزایش حاصل پیاز در این ولایت، بارنده‌گی فصلی شرایط اقلیمی خوب بوده است. در سال روان پیاز افغانستان به امارات متحده‌ی عربی نیز صادر شده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۳:۵۲
Background image

تست ۶۵۰ سمپل حیوانی در لابراتوار صحت حیوانی ریاست زراعت بادغیس

۲ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس اعلام کرد که در جریان ربع دوم و سوم سال جاری، لابراتوار صحت حیوانی این ریاست به‌منظور تشخیص و شناسایی امراض حیوانی، صدها سمپل. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۳:۳۲
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ننگرهار به‌منظور حل مشکلات کارخانجات تولیدی زراعت و مالداری و تقویت تولیدات

۲ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ رجب المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی مسلکی به رهبری قاری محمد اکبر امینی، رییس توسعه سکتور خصوصی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور حل مشکلات کارخانجات تولیدی زراعت و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۹:۶
Background image

بازدید رییس دعوت و ارشاد وزارت زراعت از ریاست‌های واقع در بادام‌باغ کابل

 ۲ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی محب الله انعام رییس دعوت و ارشاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از شماری از ریاست‌های این وزارت در ساحه بادام‌باغ کابل بازدید کرده و کارمندان را در زمینه رعایت. . .

بازگشت به خبرها