حاصلات توت زمینی ولسوالی دره نور ننگرهار

content_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۴ - ۱۵:۴۷
حاصلات توت زمینی ولسوالی دره نور ننگرهار

۴جوزای ۱۴۰۰
این زمین از سوی پروژه «کلپ» وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای یک تن از باشنده‌گان «دره‌ نور» ساخته شده بود و درآمد آن چند برابر زیادتر از محصولات دیگر زراعتی می‌باشد.
دره نور از ولسوالی‌های زیبا و زراعتی ننگرهار، دارای آب‌وهوای مناسب برای باغداری است. وزارت زراعت چندین پروژه را در بخش‌های مختلف از جمله احداث شبکه‌های آبیاری، احداث باغ‌، باغچه‌های خانگی و کشت توت زمینی انجام داده است و این نمونه‌ای از جمع‌آوری آخرین حاصلات توت زمینی است. ماه حمل و ثور فصل اول برداشت توت زمینی در این ولسوالی می‌باشد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع مرغ تخم‌گذار و وسایل مرغ‌پروری برای خانواده‌های بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۶۳۰ قطعه مرغ تخم‌گذار همراه با ۲۱۰۰ کیلوگرام خوراکه غنی‌شده و وسایل ساخت مرغانچه برای ۲۱. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع زنبور عسل و وسایل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۲۱۵ صندوق زنبور عسل همراه با وسایل کامل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۵
Background image

توزیع وسایل زنبورداری در ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان با همکاری مؤسسه Soba، برای ۱۰۰ تن از زنبورداران در پنج قریه‌ی چهلان، دوآب، قلعچه، دهن زاب و جوی دختر، وسایل زنبورداری توزیع. . .

بازگشت به خبرها