توزیع مرغ و دانه مرغی برای ۱۰۰ خانواده در ولسوالی شیندند هرات

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۲ - ۱۵:۵۰
توزیع مرغ و دانه مرغی برای ۱۰۰ خانواده در ولسوالی شیندند هرات

۲۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات به همکاری دفتر تیکا، برای ۱۰۰ خانواده در ولسوالی شیندند مرغ، دانه مرغی و قفس توزیع کرد.
بر اساس این برنامه، به هر خانواده ۱۵ مرغ، یک خروس، یک قفس و یک بوجی ۵۰ کیلویی دانه مرغی داده شد. این کمک‌ها پس از سروی قبلی دفتر تیکا و با حضور رئیس زراعت هرات، آمر مالداری و صحت حیوانی، نماینده ولسوالی، مدیر عمومی خدمات زراعتی و رئیس دفتر تیکا به مستفیدین تحویل گردید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها