به یک‌هزار خانم بی‌بضاعت در نیمروز، وسایل ساخت فارم‌های کوچک مرغداری توزیع شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۱ - ۱۱:۱
به یک‌هزار خانم بی‌بضاعت در نیمروز، وسایل ساخت فارم‌های کوچک مرغداری توزیع شد
۲۱ میزان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، از توزیع مواد لازم برای ساخت فارم‌های کوچک مرغدارری از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت به کمک مؤسسه ASIO به یک‌هزار تن از زنان بی‌بضاعت و بی‌سرپرست در این ولایت خبر داده است.
این ریاست می‌‌گوید که این مواد برای ساخت فارم‌های کوچک مرغداری به زنانی در ولسوالی‌های خاشرود، کنگ، چخانسور و زرنج مرکز ولایت نیمروز توزیع شده است.
به هر یک از این زنان بی‌بضاعت و بی‌سرپرست، ۳۰ مرغ تخم‌گذار گلدن، چهار آب‌خوره، چهار دانه‌خوره، یک دروازه فلزی مرغانچه، واکسین مورد نیاز، پنج مترمربع جالی برای پنجره‌های مرغانچه و ۲۰۰ کیلوگرام دانه مرغ توزیع شده است.
این فارم‌ها به منظور ایجاد فرصت‌های شغلی و بهبود شرایط اقتصادی خانواده‌های بی‌بضاعت و کم‌درآمد ساخته می‌شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۱ - ۱۵:۱۰
Background image

توزیع پیاز زعفران برای دهاقین در ولسوالی چمتال ولایت بلخ

۲۱ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری دفتر اکتید، برای ۱۰ تن از دهاقین ولسوالی چمتال پیاز زعفران و وسایل مورد نیاز کشت آن را توزیع کرد.
به اساس معلومات. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۱ - ۱۵:۵
Background image

توزیع کمک‌ها برای ایجاد کشتزارهای نمایشی گندم در لوگر

۲۱ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ادامهٔ برنامهٔ توزیع تخم‌های اصلاح‌شدهٔ گندم و ترویج کشت معیاری این محصول در کشور، این‌بار در ولایت لوگر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۱ - ۱۱:۱
Background image

جلسهٔ سکتوری ریاست زراعت و انکشاف دهات ولایت نیمروز دایر شد

۲۱ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسهٔ سکتوری ریاست زراعت و انکشاف دهات ولایت نیمروز با حضور مولوی شیراحمد رفیع، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری، نمایندگان ریاست‌های اقتصاد، انکشاف دهات، انرژی و آب، و. . .

بازگشت به خبرها