بازدید وزیر زراعت از کمپلکس فابریکه‌های بخارا و تأکید بر همکاری‌های مشترک در بخش لبنیات

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۸ - ۱۳:۴۲
د بخارا د فابریکو له کمپلکس څخه د کرنې وزیر لیدنه او د لبنیاتو په برخه کې پر ګډو همکاریو ټینګار

۲۸ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفرش به شهر بخارای کشور ازبکستان، از یک کمپلکس بزرگ صنعتی بازدید کرد که شامل ۳۵ فابریکه فعال در بخش‌های زراعت، معادن و نفت می‌باشد.
در این بازدید، وزیر زراعت از یک فابریکه پیشرفته تولید لبنیات(UHT)  که لبنیات را در حرارت بسیار بلند پروسس می نماید نیز دیدن کرد که محصولات متنوع لبنی را با تکنالوژی روز تولید می‌کند.
مولوی عمری در این دیدار از سرمایه‌گذاران ازبکستانی خواست تا در افغانستان، به‌ویژه در بخش لبنیات و صنایع تبدیلی، سرمایه‌گذاری کنند. سرمایه‌گذاران ازبک نیز وعده همکاری داده و ابراز آمادگی کردند تا در کنار ارتقای ظرفیت فنی کارمندان و مالداران افغان، در این بخش فعالیت نمایند.
شایان ذکر است وزارت زراعت چندی پیش فابریکه لبنیات "ریشخور" را به سکتور خصوصی اجاره داده است تا فعالیت خود را در بخش تولید و پروسس لبنیات به شکل UHT آغاز نماید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۰:۳۶
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون حیوانات در ولایت بادغیس

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون حیوانات به‌منظور پیشگیری و کنترول بیماری‌های حیوانی، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، با همکاری مؤسسات سکتور زراعت و مالداری در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱
Background image

احیای طبیعی یک جنگل چهار هکتاری در ولایت فراه

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
یک جنگل به مساحت چهار هکتار در مربوطات مرکز ولایت فراه، در پی بارندگی‌های سال گذشته و تلاش‌های دوامدار پرسونل آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۸:۳۰
Background image

بازدید هیئت ایرانی از نمایشگاه بین‌المللی محصولات زراعتی و مالداری افغانستان

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی ایران، با حضور مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها