آغاز سروی نیازسنجی برای طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی در تخار

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۲۰
آغاز سروی نیازسنجی برای طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی در تخار

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار سروی نیازسنجی جهت طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی را در ولسوالی‌های دشت‌قلعه و درقد آغاز کرد.
این سروی به تاریخ ۱۷ و ۱۸ عقرب سال روان، به هدایت قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت تخار، توسط تیم تخنیکی آمریت منابع طبیعی، نصیر احمد نوری مدیر عمومی تکنالوژی آبیاری، و متخصصین ریاست مطالعات زهکشی وزارت زراعت انجام شد.
در جریان این بازدید از مناطق قره‌تپه ولسوالی درقد و خیرآباد ولسوالی دشت‌قلعه، ارزیابی تخنیکی زمین‌ها، شناسایی مسیرهای مناسب زهکشی، و بررسی نیازمندی‌های ابتدایی برای طرح پروژه‌های آبیاری صورت گرفت. همچنان وضعیت فزیکی زمین، امکان طراحی کانال‌های زهکشی و هماهنگی با دهاقین محل نیز مورد بررسی قرار گرفت.
به گفته مسئولین، این سروی گامی مؤثر در راستای مدیریت پایدار منابع آبی، جلوگیری از فرسایش خاک و افزایش حاصل‌دهی زمین‌های زراعتی در ولایت تخار به شمار می‌رود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۱۱
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان برگزار شد

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت بدخشان بر اساس برنامه جلسات سکتوری مقام ولایت، با حضور مسئولان ادارات امارتی، نمایندگان مؤسسات ملی و بین‌المللی، نماینده پوهنحی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۹:۱
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ولایت پروان و افتتاح برنامه آموزشی داکتر وترنران

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت پروان برنامه آموزشی داکتر وترنران را که از سوی کمیته هالند برگزار می‌شود،. . .

بازگشت به خبرها