ساحات غصب شده در پنحشیر بررسی شد

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۶ - ۱۵:۲۰
ساحات غصب شده در پنحشیر بررسی شد


۱۵ قوس ۱۴۰۱ هـ.ش
از زمین‌های غصب شده امارتی امروز در ولسوالی عنابه پنجشیر توسط هیئت تخنیکی کمیته جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین های غصب شده امارتی در آن ولسوالی بررسی شد.
حافظ عبدالمجیب مشفق رئیس زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر گفت که این هییات تخنیکی ابتدا با ولسوال عنابه دیدار کرده در کنار معلومات مفصل در مورد  مقرره جلوگیری از غصب زمین‌های امارتی به تعداد هفت جلد مقرره دراین خصوص را نیز جهت مطالعه و تدقیق به‌دسترس رهبری آن ولسوالی قرار داده‌اند.
دراین دیدار ولسوال عنابه از این اقدام رهبری ام ارت اسلامی افغانستان تمجید کرده و در راستای عملی کردن و تطبیق این مقرره وعده همه جانبه داده است.
در ادامه این نشست طبق هدایت مقام ولسوالی مدیر حقوق، مدیر اراضی، مدیر ترویج زراعت و مدیر قریه جات هرکدام به نوبه خویش در باره دوسیه های حقوقی که تطبیق گردیده است و زمین های که تحت دعوا قرار دارند به تیم تخنیکی کمیته جلوگیری از غصب زمین‌های امارتی معلومات ارائه کردند.
هم‌چنان در حاشیه این دیدار هیئت تخنیکی با ملک های قریه جات و محاسن سفیدان آن ولسوالی نیز دیدن کرده و به نمایندگی هیئت متذکره مولوی گل احمد حنیفی مستوفی پنجشیر پیرامون مقرره متذکره از منظر احکام شرعی معلومات مفصل ارائه کرد که مورد استقبال  حضوریافتگان قرار گرفت و در حین حال شرکت‌کنندگان از آمادگی‌های همه جانبه در امر تطبیق این مقرره به تیم تخنیکی اطمینان دادند.
در پایان این نشست هیئت تخنیکی کمیته جلوگیری از غصب زمین‌های امارتی از دو ساحه که گفته می‌شود توسط مردم منطقه غصب شده با حضور داشت نماینده های آنها دیدن کردند و از آنها خواستند تا اسناد و مدارک خویش را از طریق ولسوالی ضم عریضه به ریاست زراعت تسلیم نمایند تا بعداً هیئت موظف بررسی رسمی خویش را آغاز کند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۱۵
Background image

بازدید هیئت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کندهار

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی از سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کوهکران و سبزیجات مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با همراهی مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۷
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی برای ۶۵۰ تن از دهقانان در کندز

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور حمایت از دهقانان، افزایش حاصلات زراعتی و بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های دهقانی، برنامه توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۵۵
Background image

توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین پنجشیر؛ گامی در جهت زراعت میکانیزه

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین مستحق در ولسوالی پریان ولایت پنجشیر، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با همکاری کمیته بین‌المللی صلیب سرخ آغاز. . .

بازگشت به خبرها