آغاز کمپین ایجاد باغ: شش‌صد جریب باغ در سرپل ساخته می‌شود

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۱۲ - ۹:۴۰
آغاز کمپین ایجاد باغ: شش‌صد جریب باغ در سرپل ساخته می‌شود

۱۱ جدی ۱۳۹۸
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق برنامه‌ی ملی باغداری و مالداری‌اش، کمپین ساخت باغ‌های جدید میوه را در ولایت سرپل آغاز کرد.
در آغاز این کمپین، افزون بر شماری از باغداران، عبدالقادر آشنا والی سرپل نیز حضور داشت. والی سرپل ایجاد باغ‌های جدید و عصری میوه را برای باغداران یک گام «نهایت مثبت» به سوی خودکفایی آنان دانست.
هم‌چنان محمدسلیم رنجبر رییس زراعت، آبیاری و مالداری، ولایت سرپل در این مراسم گفت: «قرار است در دو کمپین بهاری و خزانی، در حدود ۶۰۰ جریب زمین در این ولایت به باغ مثمر بدل شود.»
قرار است در کمپین پیش رو، نهال‌هایی چون بادام، انار، انگور، زردآلو، آلو، املوک، گیلاس، شفتالو و چهارمغز در بدل فی‌صدی سهم دهقانان، به آنان توزیع شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع تخم سبزیجات و وسایل کاری برای ۱۴۷ دهقان در ولسوالی شکردره کابل

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی شکردره با همکاری و حمایت مؤسسه (دبلیو اچ اچ)، برای ۱۴۷ دهقان سبزی‌کار یک مقدار تخم سبزیجات و وسایل کاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۵
Background image

سفر هیئت تخنیکی به ولایت تخار به منظور سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به هدف سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایت‌های شمالی کشور، پس از ولایت‌های بغلان و کندز. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۴
Background image

کمپاین گسترده برای جلوگیری از بیماری کانگو در زون شرق؛ نُه هزار حیوان معالجه می‌شوند

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار و با همکاری مالی و تخنیکی اداره غذا و زراعت ملل متحد (فائو) و سازمان صحی جهان (دبلیو اچ او)،. . .

بازگشت به خبرها