۶۰ تُن خوراکه متراکم حیوانی در هرات توزیع شد

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۳ - ۱۶:۳
۶۰ تُن خوراکه متراکم حیوانی در هرات توزیع شد

۲۳ حوت ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق برنامه حمایت از اولویت ملی دوم یا SNaPP2، مقدار ۶۰ متریک تن خوراکه متراکم حیوانی یا «کنسانترت» را به مالداران این ولایت توزیع کرد.
این مواد خوراکی حیوانی در ولسوالی‌های انجیل، گذره، کرخ، زنده‌جان، غوریان، پشتون‌زرغون، شیندند و رباط‌ سنگی به مالدارانی که از خشک‌سالی متضرر شده‌اند، توزیع شده است.
خوراکه حیوانی کنسانترت، یک منبع و مکمل غنی پروتینی برای حیوانات است. تغذیه حیوانات با این خوراکه، باعث افزایش شیر و وزن حیوانات می‌شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

BACK TO NEWS