۳۶ قطعه نمایشی گندم در سمنگان ساخته می‌شود

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۷/۲۲ - ۱۵:۱۹
 ۳۶ قطعه نمایشی گندم در سمنگان ساخته می‌شود

۲۲میزان ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، از آغاز روند توزیع تخم‌های اصلاح شده‌ی گندم به منظور ایجاد ۳۶ قطعه نماشی گندم در این ولایت خبر داده است.
این تخم‌های اصلاح شده به ۳۶ دهقان در شش ولسوالی توزیع شده است. به هریک از دهقانان ده کیلوگرام تخم اصلاح شده و دوازده‌ونیم کیلوگرام تخم محلی، پنجاه کیلوگرام کود یوریا، ۲۵ کیلوگرام کود سیاه و مقداری دوای زراعتی توزیع شده است.
هدف از ایجاد این قطعات نمایشی گندم در سمنگان، ترویج استفاده از تخم‌های اصلاح شده، سیستم کشت‌ قطاری و افزایش حاصلات دهقانان می‌باشد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع تخم سبزیجات و وسایل کاری برای ۱۴۷ دهقان در ولسوالی شکردره کابل

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی شکردره با همکاری و حمایت مؤسسه (دبلیو اچ اچ)، برای ۱۴۷ دهقان سبزی‌کار یک مقدار تخم سبزیجات و وسایل کاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۵
Background image

سفر هیئت تخنیکی به ولایت تخار به منظور سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به هدف سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایت‌های شمالی کشور، پس از ولایت‌های بغلان و کندز. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۴
Background image

کمپاین گسترده برای جلوگیری از بیماری کانگو در زون شرق؛ نُه هزار حیوان معالجه می‌شوند

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار و با همکاری مالی و تخنیکی اداره غذا و زراعت ملل متحد (فائو) و سازمان صحی جهان (دبلیو اچ او)،. . .

بازگشت به خبرها