نظارت از روند اعمار سه باب سلفرخانه در مرکز و ولسوالی شیبر بامیان

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۷ - ۱۰:۵۳
نظارت از روند اعمار سه باب سلفرخانه در مرکز و ولسوالی شیبر بامیان


۲۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان از روند اعمار سه باب سلفرخانه در مرکز و ولسوالی شیبر این ولایت نظارت به‌عمل آورد. این سلفرخانه‌ها توسط شرکت ساختمانی و سرکسازی فولاد بامیان قرارداد شده است.
هیئت نظارتی شامل محمد اشرف نیطاقی آمر امور زراعتی، مصطفی رضایی سر تیم سروی کدستر و محمد رسول علیزاده انجنیر سروی تخنیکی بوده که بر اساس مکتوب رسمی، در تاریخ‌های ۲۵ و ۲۶ ماه جاری از محل پروژه‌ها دیدار کردند.
بر اساس گزارش هیئت سلفرخانه خداداد در قریه محمدکیچه جلمش ولسوالی شیبر در مرحله پلسترکاری قرار داشت. برخی مشکلات جزئی در کار مشاهده شد و به شرکت قراردادی هدایت داده شد تا کار را مطابق نقشه و قرارداد تکمیل کند. سلفرخانه حاجی جمعه‌خان در قریه قلعه خال ولسوالی شیبر پلسترکاری داخل و بیرون آن تکمیل شده بود. مشکلات جزئی در برخی بخش‌ها وجود داشت و دستور لازم برای اصلاح و تکمیل مطابق قرارداد داده شد.
سلفرخانه حاجی ظاهر در قریه دوم دشت سیدآباد مرکز بامیان نیز پلسترکاری داخل و بیرون آن تکمیل شده بود. پس از بررسی، مشکلاتی تشخیص داده شد و برای رفع آن به شرکت مجری هدایت لازم صادر گردید.
ریاست زراعت بامیان تأکید کرده است که روند نظارت به‌طور کامل انجام شده و هدف آن تضمین کیفیت کار و تطبیق پروژه‌ها مطابق نقشه و قرارداد می‌باشد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین تطبیق دواهای ضد کرم برای هزاران رأس مواشی در ننگرهار آغاز شد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و تمویل مالی صندوق بین‌المللی انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت اروزگان بازدید کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری خود به ولایت اروزگان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

رئیس زراعت پکتیا با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
در مقام ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، نشست هماهنگی میان مولوی سید امین هاشمی، رئیس این ریاست، و انجینر بسم‌الله بسمل، مسئول. . .

بازگشت به خبرها