فابریکه لبنیات دایکندی قادر است روزانه هزار لیتر شیر پروسس کند

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۷/۱۵ - ۱۴:۱۴
 فابریکه لبنیات دایکندی قادر است روزانه هزار لیتر شیر پروسس کند

۱۵میزان ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، می‌گوید که فابریکه پروسس لبنیات منطقه «لزیر» در نیلی مرکز این ولایت، قادر است روزانه یک‌هزار لیتر شیر پروسس کند.
به گفته‌ی این اداره، فابریکه لبنیات لزیر که توسط موسسه آکسفام ساخته و تجهیز شده است، می‌تواند لبنیات مورد نیاز شهر نیلی و ولسوالی شهرستان این ولایت را تامین کند. این فابریکه به تازگی به آغاز به فعالیت کرده و قرار است تا چند روز دیگر به صورت رسمی افتتاح شود.
فابریکه پروسس لبینات منطقه «لزیر»، ظرفیت پروسس شیر به ماست، پنیر، دوغ، قروت، مسکه، خامه و چکه را داراست.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها