سفر مشاور امور زراعتی وزارت زراعت به ولایت تخار

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱/۲۷ - ۱۱:۱۷
سفر مشاور امور زراعتی وزارت زراعت به ولایت تخار

عتیق الله مسلم مشاور امور زراعتی وزارت زراعت و هیئت همراه شان به  ولایت تخار سفر کرده و با شیخ ضیاالرحمن مدنی والی ولایت تخار و مولوی رحیم الله  احدی رئیس زراعت ولایت تخار دیدار کرد.
 هیئت متذکره در جریان این سفر ازفارم‌های تحقیقات زراعتی و منابع طبیعی و پروژه نیمه تمام واترشیت (آبریزه) های پروژه پنج آمو و LKISP در مرکز تالقان قریه قلبرس و ولسوالی خواجه غار بازدید نموده و غرض آغاز دوباره پروژه کانال‌ها در ولسوالی خواجه غار با نمایندهای شوراهای انکشافی و قراردادیان در موجودیت ولسوال ولسوالی خواجه غار جلسه‌ای برگزار گردید.
 در همین حال  مشاور امور زراعت وزارت زراعت غرض تسهیل بخشیدن در پروسه برداشت پول این پروژه با مسول عزیزی بانک مقیم این ولایت تخار  نیز دیدار کرد.
پروژه پنج آمو یکی ازپروژه های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌باشد که از سوی بانک انکشاف آسیایی تمویل می شود و تا قبل ازتحول درکشور پروژه های را در بخش آبیاری و مدیریت منابع طبیعی درسطح ولایت تخار تطبیق نموده بود.
 در حال حاضر کار هفت پروژه آن نیمه تمام باقی مانده بود که براساس درخواست ریاست زراعت تخار و فیصله رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری قرار است کار این پروژه‌ها بعد ازارزیابی مجدد به هزینه مجموعی شانزده ملیون افغانی دوباره آغاز و درساحت پلانی تطبیق گردد.  
رئیس زراعت آبیاری و مالداری ولایت تخار با پراهمیت دانستن این سفر تطبیق پروژه های انکشافی بخصوص در سکتورزراعت را نیاز جدی باشنده گان ولایت تخار دانست و تاکید بر طرح و دیزاین پروژه های بنیادی در بخش اکمال و تجهیز فارم‌های تحقیقات زراعتی و منابع طبیعی، تطبیق پروژه‌های آبیاری و ایجاد سردخانه های معیاری نمود که بتواند نقش اساسی درتولید زنجیره ارزش محصولات زراعتی، اشتغال زایی، مصونیت غذایی و زراعت پایدار داشته باشد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۰:۴۷
Background image

پروژه بررسی و نمونه‌گیری خون از حیوانات برای تشخیص بیماری بروسلوز در بادغیس آغاز شد

۲۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، به‌منظور تشخیص موجودیت و تعیین میزان شیوع بیماری بروسلوز در این ولایت، پروژه بررسی این بیماری و نمونه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۹:۳۶
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت فعالیت‌های ریاست زراعت بدخشان را بررسی کرد

۲۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت بدخشان با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و روند فعالیت‌ها و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۶
Background image

برگزاری ورکشاپ سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت فاریاب

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در مرکز و ولسوالی‌ها، از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها