به ۷۳ نفر نفر در پروان کمک توزیع شد

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۷/۲۰ - ۱۴:۳۳
 به ۷۳ نفر نفر در پروان کمک توزیع شد

۲۰میزان ۱۳۹۸
به هفتادوسه‌ تن از باشندگان ولسوالی بگرام ولایت پروان، خوراکه و وسایل مرغ‌داری شد.
به هریک از این افراد صد کیلوگرام خوراکه‌ مرغ‌، دانه‌خوره، آب‌خوره و دوای مورد نیاز در فارم‌های مرغ‌داری، از طریق پروژه «دی‌سی‌‌ای» توزیع شده است. به این افراد به زودی مرغ نیز توزیع می‌شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۶:۱۲
Background image

دیدار وزیر زراعت افغانستان با وزیر جهاد کشاورزی ایران

۲۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی جمهوری اسلامی ایران و رئیس ایرانی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی افغانستان و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۱:۳۶
Background image

بازدید معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت فاریاب

۲۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت فاریاب از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با مسئولان و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۱:۳۲
Background image

هیئت عالی‌رتبه ایران به رهبری وزیر جهاد کشاورزی وارد کابل شد

۲۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
به دعوت رسمی مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان هیئت عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی. . .

بازگشت به خبرها