به ۳۰۰ خانواده‌ی کوچی در بلخ خوراکه حیوانی توزیع شد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۴ - ۱۵:۲۵
به ۳۰۰ خانواده‌ی کوچی در بلخ خوراکه حیوانی توزیع شد

۴ عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در هم‌آهنگی با دفتر کمیته هالند برای افغانستان و به کمک مالی سازمان جهانی خوراکه و زراعت ملل متحد «FAO»، به ۳۰۰ خانواده‌ی مالدار کوچی در ولسوالی‌های نهرشاهی، خلم و چمتال ۸۷.۵ متریک تن خوراکه‌ی حیوانی «کانسنتریت» شده توزیع کرد. برای هر فرد مالدار کوچی، ۱۰۰ کیلو گرام خوراکه‌ی حیوانی با دو صابون ضد باکتریا و یک ماسک توزیع شد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۶:۴۸
Background image

دعوت‌نامه مطبوعاتی: 

دعوت‌نامه مطبوعاتی: 
قرار است مراسم سنگ تهداب‌گذاری تعمیر اداری صندوق وجهی انکشاف زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در ساحه فارم تحقیقاتی بادام باغ کابل با. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۵:۳۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با رئیس شرکت هندی درباره صادرات محصولات افغانستان

۲۴ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دفتر کارش با گورووندر سنه مالهوترا، رئیس شرکت هندی R.C. International ( آر سی انترنشنل). . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۵:۵
Background image

مقامات برنامه انکشاف ملل متحد با ریاست زراعت کندز در مورد عملی‌شدن پروژه‌های جدید انکشافی گفتگو کردند

۲۴ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مقامات برنامه انکشاف ملل متحد (UNDP) در ولایت کندز با مولوی محمد عادل نصرت رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت دیدار کردند. در این دیدار،. . .

بازگشت به خبرها