توزیع جالی سیمی برای احاطه باغهای مثمر در دایکندی
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی به منظور حمایت از دهاقین و حفاظت از باغهای مثمر، جالی سیمی را برای ۱۴ تن از دهاقین این ولایت توزیع نمود.
این جالیها برای احاطه باغهایی که از سوی مؤسسه اطلاعات (تلو) در همکاری با ریاست زراعت احداث گردیدهاند، توزیع شده است. بر اساس معلومات ارائهشده، برای باغهای یکجریبه ۹ بسته و برای باغهای نیمجریبه ۵ بسته جالی سیمی اختصاص داده شده است.
این اقدام بخشی از پروژه بهبود معیشت و حمایت پایدار در برابر تغییر اقلیم بوده که با هدف حفاظت از باغهای مثمر، جلوگیری از ورود مواشی، تشویق دهاقین به ایجاد باغهای معیاری و بهبود وضعیت محیط زیستی تطبیق میگردد.
مسئولان میگویند که اجرای چنین برنامهها نقش مهمی در تقویت سکتور زراعت، افزایش تولیدات و بهبود وضعیت اقتصادی دهاقین داشته و زمینه رشد و انکشاف بیشتر این بخش را فراهم میسازد.
