باغ‌های بادغیس به حاصل‌دهی رسید

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۳/۲۰ - ۱۴:۲۳

۲۰ جوزا ۱۳۹۸
امسال و برای نخستین‌بار، باغ‌هایی که وزارت زراعت از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری خود در ولایت بادغیس ساخته بود، به حاصل‌دهی رسید.
ریاست زراعت آبیاری و مالداری ولایت بادغیس به همکاری پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری «NHLP» از آغاز ۲۰۱۶ تا اکنون، ۹۵۲ جریب باغ میوه و بیش از یک هزار و ۷۰۰ جریب باغ پسته را در این ولایت ساخته است که امسال، باغ‌های میوه‌ای که در سال ۲۰۱۶ توسط این پروژه در بادغیس ساخته شده بود، به حاصل‌دهی رسیده است.
محمد ابراهیم از قریه فرستانِ قلعه‌ی‌نو مرکز ولایت بادغیس، یک‌تن از مسفیدشده‌گان این پروژه است که برایش در سال ۲۰۱۶ یک جریب باغ سیب، یک جریب باغ شفتالو و دو جریب باغ پسته ساخته شد. امسال باغ سیب و شفتالوی محمد ابراهیم به حاصل‌دهی رسیده است.
محمد ابراهیم می‌گوید که از هر نهال شفتالو حدوداً ۵۰ تا ۶۰ کیلو گرام و از یک جریب آن سه هزار کیلو گرام میوه برداشت کرده است. او می‌گوید که هر کیلو گرام این میوه را به بهای ۴۵ افغانی در بازار آزاد می‌فروشد.
محمد ابراهیم افزون بر این که میوه‌ی تازه‌ی مورد نیاز خانواده‌اش را فراهم کرده، حدود ۱۳۵ هزار افغانی را از یک جریب باغ شفتالو درآمد کرده است.
محمدابراهیم از کارکرد ریاست زراعت بادغیس اظهار رضایت می‌کند و می‌گوید که باغداری زنده‌گی و اقتصادش را دگرگون ساخته است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۵:۲۶
Background image

د کرنې او مالدارۍ مرستیال د افغانستان د چرګانو پالنې د ټولنې له غړو سره وکتل

۱۴ سلواغه ۱۴۰۴ه‍.ش

۱۵ شَعبان المُعَظّم ۱۴۴۷ه‍.ق

د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت د کرنې او مالدارۍ مرستیال مولوي صدراعظم عثماني نن د خپل کار په دفتر کې د افغانستان د چرګانو پالنې. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۴:۴۶
Background image

د کرنې او مالدارۍ مرستیال د ملګرو ملتونو د خوړو او کرنې ادارې له مرستیال سره وکتل

۱۴ سلواغه ۱۴۰۴ه‍.ش

۱۵ شَعبان المُعَظّم ۱۴۴۷ه‍.ق

د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت د کرنې او مالدارۍ مرستیال مولوي صدراعظم عثماني نن د ملګرو ملتونو د خوړو او کرنې ادارې «اف‌اې‌او». . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۴:۴۴
Background image

د خاص کونړ ولسوالی کې د اوبو د مدیریت او نیالګیو کېنولو پروژو څخه د کرنې وزارت د پلاوي لیدنه

۱۴ سلواغه ۱۴۰۴ه‍.ش

۱۵ شَعبان المُعَظّم ۱۴۴۷ه‍.ق

د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت د پلان او پروګرامونو د همغږۍ د لوی رییس او د نظارت او ارزونې د رییس په مشرۍ، له خپل تخنیکي ټیم سره. . .

بازگشت