کنفرانس «FLRC» در هرات برگزار شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۹/۲۰ - ۱۹:۳۵
 کنفرانس «FLRC» در هرات برگزار شد

۲۰قوس ۱۳۹۸
کنفرانس مشارکتی وزارت‌های زراعت و احیا و انکشاف دهات، در ارتباط به مراکز آموزشی و منابع دهقانان، «FLRC»، توسط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات با همکاری برنامه اتحادیه اروپا برای توسعه زراعت و بازارهای روستایی، برگزار شد.
در این کنفرانس محبوب‌الله ننگ معین تخنیکی وزارت زراعت، غلام داوود هاشمی معاون مالی و اداری والی هرات، مسوولان ریاست‌های زراعت، انکشاف دهات، دانشکده زراعت، نمایندگان برخی از موسسات، پروژه‌ها و برنامه‌های همکار در سکتور زراعت، مدیران خدمات زراعتی و شمار زیادی از دهقانان حضور داشتند.
هدف از این برنامه هماهنگی بیشتر بین مراکز آموزشی و منابع دهقانان و برنامه ملی میثاق شهروندی مربوط به وزارت احیا و انکشاف دهات و هم‌چنین زراعت و شوراهای انکشافی بوده تا تجربیات خود را از طریق همکاری با گروه‌های تولید کننده وتشبثات زراعتی همراه با برنامه ملی میثاق شهروندی به اشتراک بگذارند.
قابل ذکر است که مراکز آموزشی منابع دهقانان از یک سال به این طرف در ولسوالی‌های زنده‌جان و کرخ فعالیت‌های خود را آغاز کرده و جدیدترین تکنالوژی‌ها و دست‌وردهای سکتور زراعت برای دهقانان، مالداران و باغداران از این طریق عرضه و معرفی می‌گردد. تدویر جلسات ماهوار برای هماهنگی بیشتر فعالیت‌های زراعتی در سطح ولسوالی‌ها، منسجم ساختن دهقانان و مشارکت‌شان در روند پلان‌گذاری از جمله فعالیت‌های اساسی این مراکز می‌باشد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۵:۳۳
Background image

غزني کې ۴۳ بې‌وزله کورنیو ته د هګۍ ورکوونکو چرګانو د وېش لړۍ بشپړه شوه

۲۳ مرغومې ۱۴۰۴ه‍.ش
۲۳ رَجَب المُرَجَّب ۱۴۴۷ه‍.ق 
د غزني ولایت د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست د «اکشن اېډ» مؤسسې په همکارۍ، د غزني ښار اړوند یو شمېر کلیو کې ۴۳ مستحقو او بې‌وزله. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۵:۳۰
Background image

دکرنې وزارت د جیوديزي او تصفيې په برخه کې نوي ګمارل شوي کارکوونکو ته روزنيز ورکشاپ دایر شو 

۲۳ مرغومې ۱۴۰۴ه‍.ش
۲۳ رَجَب المُرَجَّب ۱۴۴۷ه‍.ق 
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د اراضۍ رياست د جیوديزي او کدستر او د ځمکو د تصفيې په برخه کې نوي ګمارل شوي کارمندانو ته روزنيز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۵:۲۸
Background image

د پکتیکا په دوو ولسوالیو کې لسګونه کرنیزې او پراختیایي پروژې پلي کېږي

۲۳ مرغومې ۱۴۰۴ه‍.ش
۲۳ رَجَب المُرَجَّب ۱۴۴۷ه‍.ق 
د پکتیکا ولایت په جانیخېل او ګومل ولسوالیو کې د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست تر چتر لاندې، د «هېلټو» مؤسسې په تخنیکي همکارۍ او د. . .

بازگشت