اولین محموله‌ی گندم کمکی هندوستان به چابهار رسید

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۸/۲۳ - ۲۰:۰
 اولین محموله‌ی گندم کمکی هندوستان به چابهار رسید

۲۳ عقرب ۱۳۹۸
نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با ونی کمار سفیر هندوستان در کابل، در مورد کمک‌ ۷۵ هزار متریک تن گندم آن کشور به افغانستان، فراهم‌سازی زمینه‌های آموزش عالی در بخش زراعت و نیاز هندوستان به خرید پیاز افغانستان صحبت کردند.
ونی کمار سفیر هندوستان مقیم کابل گفت اولین محموله‌های گندم کمکی هندوستان به مردم افغانستان که جمعاً ۷۵ هزار تن است، به بندر چابهار رسیده و به زودی به افغانستان می‌رسد.
او هم‌چنان گفت که آنان در بخش ظرفیت‌سازی و بورسیه‌های تحصیلی در سکتور زراعت به افغانستان ادامه می‌دهند و در نظر دارند این زمینه‌ها را برای افغانستان بیش‌تر بسازند.
سفیر هندوستان مقیم کابل گفت که آن کشور به پیاز افغانستان نیاز دارد و از صدور پیاز افغانستان به هندوستان استقبال می‌کنند.
نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری از کمک‌های هندوستان برای افغانستان سپاس‌گزاری کرد و از افزایش این کمک‌ها استقبال نمود.
آقای درانی گفت که تاجران را به صدور پیاز افغانستان به هند از طریق بندر چابهار تشویق می‌کنند.
وزیر زراعت همکاری‌های هندوستان در بخش ظرفیت‌سازی و تحصیل در سکتور زراعت را نیز موثر خواند و ادامه و افزایش آن را برای رشد زراعت در کشور ثمربخش دانست.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۶:۱۶
Background image

خوست کې د اقتصادي ځان‌بسیاینې پروګرام؛ ۱۵ مستحقو کورنیو ته د خیاطۍ او لبنیاتو پروسس توکي ووېشل شول

۴ غبرګولی ۱۴۰۵ هـ.ش
۸ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
د خوست ولایت د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست په چوکاټ کې د کوچنیو کاروبارونو د پیاوړتیا او د بېوزلو کورنیو د اقتصادي ځان‌بسیاینې په موخه ۱۵. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۶:۱۲
Background image

د پکتیا په مرکز او دوو ولسوالیو کې یوشمېر اړمنو کورنیو ته د کوچنیو کاروبارونو د پیاوړتیا په موخه د مرستو وېش

۴ غبرګولی ۱۴۰۵ هـ.ش
۸ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
د پکتیا ولایت د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست تر چتر لاندې، د «اکشن اېډ» مؤسسې په تخنیکي همکارۍ او د ملګرو ملتونو د پراختیایي پروګرام «یواین. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۶:۱۱
Background image

ننګرهار کې د کډوالو او بېوزلو کورنیو د ملاتړ پروګرام؛ ۲۸ کورنیو ته نسلي وزې ووېشل شوې

۴ غبرګولی ۱۴۰۵ه‍.ش
۸ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
د ننګرهار ولایت د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست د مالدارۍ د ودې او د کورنیو اقتصادي پیاوړتیا په موخه د جلال‌اباد ښار په اتمه ناحیه کې ۲۸. . .

بازگشت