جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات سمنگان دایر شد
٢٤ سنبله ۱۴۰۱ هـ.ش
این جلسه با اشتراک نماینده گان موسسات همکار وزارت زراعت و نماینده گان ریاستهای اقتصاد، انکشاف دهات، محیط زیست و حوزه دریایی به ریاست حبیب الرحمن وقاص رئیس زراعت آغاز گردید.
در جلسه متذکره موسسات همکار هرکدام گزارش و فعالیت ماه اسد خویش را به حاضرین ارائیه نموده و پلان کاری ماه سنبله را نیز پیشکش نمودند.
در ادامه حبیب الرحمن وقاص رئیس زراعت آبیاری و مالداری ولایت سمنگان صحبت نموده از موسسات همکار بخاطر کارهای شان در بخش سکتور زراعت و انکشاف دهات سپاس گزاری نمود، رئیس زراعت از موسسات همکار خواست که به اساس هدایت وزارت زراعت در قسمت انتخاب قریه جات و مستفدین که تحت نظارت ریاست های زراعت صورت می گیرد و همچنان ریس زراعت تاکید نموند که موسسات محترم فعالیت های خویش را جهت کمک و تشویق از طریق کوپراتیف ها، انجمنهای مالداری و زراعتی و اتحادیه ها تطبیق نمایند .
و در اخیر بعد از ارایه گزارش وپلان های مؤسیسات پیشنهادات و تبادل نظریات صورت گرفت و رئیس زراعت وعده همکاری های همه جانبه نموده با موسسههای همکار سپرد.
