پیام مولوی عبد الرحمن وزیر زراعت ا.ا.ا به مناسبت فتح کابل!

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۵/۲۴ - ۹:۵۳
پیام مولوی عبد الرحمن وزیر زراعت ا.ا.ا به مناسبت فتح کابل!


بیست چهارم اسد سال 1401 هجری شمسی مصادف است به با هفدهم ماه محرم الحرام سال 1444 هـ.ق  که مصادف است با اولین سالگرد فتح کابل از این روز دقیق یکسال قبل درتاریخ  بیست چهارم اسد سال 1401 هجری شمسی کابل فتح و قوای  متجاوزین مغرور  در برابر جهاد برحق پس از آن به زانو در آمدند که پیش از بیست سال دسایس و بازی های  مخفی و آشکار، دخالت ها و حملات رودررو  شان با شکست همه جانبه مواجه شد و به جز از شرمندگی چیزی دیگری بدست نیاوردند.
 به حیث وزیر زراعت امارت اسلامی افغانستان به مناسبت فرار رسیدن این روز بزرگ برای همه مردم مومن کشور، مجاهدین راه حق و مردم متاثر از محبت اسلام و استقلال و خانواده‌های شهدا و معلولین از اخلاص قلب مبارک می‌گویم.
افغانستان از یک پرتگاه بسیار بزرگ تیر شد. در معرکه‌های حفاظت از وطن موفق شد و پس از بسیاری جانفشانی ها به حیث یک ملت برابر و مستقل زندگی می‌کنیم. این روز در تاریخ زرین ما روزی است که ما در کنار احساس آزادی از طریق استقلال یاد شهدا را گرامی می‌داریم و تعهد حفاظت از استقلال همجانبه این کشور را می‌کنیم.
با استفاده از فرصت به مردم افغان اطمینان می‌دهم که به منظور حفاظت از استقلال ملی و منافع ملی و   به پا ایستادن در هر بخش آن مبارزه ما با قوت و موثریت بیشتر دوام داشته باشد.
بیست چهارم اسد در تاریخ افغانستان یک روز پر افتخار و فراموش ناشدنی است که مردم با شهامت افغان با دادن قربانی‌های زیاد بدست آورد و با دست خالی، اما ایمان قوی و عزم وطن دوستی شان متجاوزین و استعمار گر زمان را شکست داد.
من یکبار دیگر به همه هموطنان خود فتح کابل را تبریک می‌گویم و به هموطنان خود صدا می کنم که فرهنگ حفاظت از روزهای تاریخی و زنده نگهداشتن یاد آن را در نظر بگیریند و تاریخ روشن و آینده را با یادگیری از تاریخ گذشته بسازند.
زنده باد افغانستان
سربلند باد مردم مجاهد و قهرمان افغانستان 
وزیر زراعت، آبیاری و مالداری 
مولوی عبد الرحمن راشد

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۲:۱۷
Background image

د کرنې وزارت د بدیل معیشت رییس د کوکنارو د بدیل کښت پروژو د څارنې په پار کندز ته سفر وکړ

۲۳ لیندۍ ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ جُمَادَى الثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د بدیل معیشت رییس عبدالخالق محجوب د کاري سفر په ترڅ کې کندز ولایت ته لاړ، څو د کوکنارو د بدیل کښت د. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۰:۱۷
Background image

د مالدارۍ سکټور پیاوړتیا په پار هڅې؛ د لښکرګاه بولان کې حیواني کلینیک ګټې اخیستنې ته وسپارل شو

۲۳ لیندۍ ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ جُمَادَى الثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
د هلمند ولایت د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست اړوند د مالدارۍ او حیواني روغتیا امریت له لوري، د مرکز لښکرګاه بولان په سیمه کې یو باب. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۹:۱۷
Background image

د جلال آباد ښار نهمه ناحیه کې د یو چکډېم د جوړولو چارې پیل شوې

۲۳ لیندۍ ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ جُمَادَى الثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
د جلال آباد ښار نهمې ناحیې غازي امان الله ښار ګوټي ترڅنګ د باراني اوبو زېرمه کولو او د ځمکي لاندې اوبو سطحې لوړولو په موخه د درې نیم. . .

بازگشت