دست‌آوردهای عمده‌ی ریاست زراعت بلخ در سال ۱۳۹۹

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۸ - ۱۲:۵۶
دست‌آوردهای عمده‌ی ریاست زراعت بلخ در سال ۱۳۹۹

۱۸جدی ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، در سال مالی ۱۳۹۹، برای پیش‌برد فعالیت‌ها و برنامه‌های انکشافی خود ۳۲۷ میلیون و ۲۲۶هزار و ۳۶ افغانی بودجه داشت که ۲۸۷میلیون و ۵۸۸ هزار و ۹۸۲ افغانی آن شامل بودجه پروژه‌های مربوط به برنامه مدیریت محصولات زراعتی و متباقی آن به دیگر بخش‌های انکشافی تعلق داشت.
با استفاده از این بودجه، در سال مالی ۱۳۹۹، هجده سردخانه صفر انرژی در چهارده ولسوالی بلخ از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی با ده درصد سهم دهقانان ساخته و هم‌چنین ۶۵ دستگاه سولری خشک‌کننده میوه‌جات و سبزیحات توزیع شده است.
تطبیق برنامه‌ی تنظیم منابع طبیعی به اشتراک جامعه که شامل ایجاد چهار انجمن چراگاه و نباتات طبی، احیای ۴۰۰ هکتار زمین‌های للمی برای کشت هینگ، تهیه ۴۰۰ بسته‌ی ارزش‌افزایی هینگ و برخی برنامه‌های کوچک دیگر که ارزش مجموعی آن پنج میلیون و ۹۹۴ هزار و ۱۶۰ افغانی می‌شود، نیز از جمله فعالیت‌های ریاست زراعت بلخ است.
احیای فارم‌ها و توسعه‌ی جنگل‌داری به منظور تولید نهال، از طریق این پروژه ۱۰ جریب قوریه احیا و حفاظت شده، تنظیم همه‌جانبه چراگاه‌ها و تثبیت ریگ‌های روان جهت پوشش نباتات، آب و خاک با هزینه‌ی پنج میلیون و ۷۷۱ هزار و ۵۵۶ افغانی و توسعه کشت زعفران و پنبه نیز شامل این فعالیت‌ها می‌شود. این فعالیت‌ها شامل ساخت ۱۰ مزرعه‌ی نمونه‌یی و استندرد زعفران در مرکز و ولسوالی‌های  بلخ با هزینه یک میلیون و ۲۸۰ هزار افغانی، احیای مجدد فارم نسل‌گیری گوسفند و بز به ارزش ۱۲ میلیون افغانی از اقدامات دیگر است.
ایجاد مزرعه‌ی نمایشی غله‌جات، افزایش سطح تولیدات زراعتی گندم از لحاظ کمی و کیفی مطابق به معیارهای جهانی، بهبود و انکشاف عرضه خدمات صحت حیوانی، اکمال و تجهیز فارم‌های تحقیقاتی، ساخت کلکسیون میوه، جلوگیری از فاسد شدن محصولات زراعتی از جمله پروژه‌های انکشافی و اختیاری ریاست زراعت ولایت بلخ است که همه‌ی آن‌ها را تطبیق کرده است. قابل یادآوری است که سازمان‌ها و موسسات ملی و بین‌المللی نیز در سال روان فعالیت‌های زیادی را در عرصه زراعت در ولایت بلخ تکمیل کرده است. این پروژه‌ها در ۱۴ ولسوالی این ولایت تطبیق شده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

د پکتیا په زرمت او روحاني بابا ولسوالیو کې پر ځنګل‌دارۍ ټولنو ۷۳۶ لمریز نغري ووېشل شول

۳۱ چنګاښ ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
د پکتیا ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست د اړیکو دفتر له لوري د زرمت او روحاني بابا ولسوالیو په اړوند سیمو کې د ځنګل‌دارۍ ټولنو. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

کندهار کې د پاکستاني کرنیزو درملو او ګامېښو د قاچاق مخه ونیول شوه

۳۱ چنګاښ ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
د کندهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست تر رهبرۍ لاندې، د بوټې ژغورنې مدیریت د قرنطین مسؤلینو او د سپین بولدک ولسوالی امنیتي ځواکونو. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۹:۳۵
Background image

د کرنې وزارت مرستیال په کندهار کې د ۵۰۰ زره امریکایي ډالرو په ارزښت د ستر چکډېم د جوړولو چارې پرانیستې

۳۱ چنګاښ ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د کرنې او مالدارۍ مرستیال، مولوي صدراعظم عثماني، کندهار ولایت ته د خپل سفر په ترڅ کې د شاولیکوټ. . .

بازگشت