برنامه‌ی آموزشی مشترک وزارت زراعت و «FAO» به هدف کاهش آسیب‌های کووید-۱۹ در زراعت راه‌اندازی شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۲۹ - ۹:۵۶
برنامه‌ی آموزشی مشترک وزارت زراعت و «FAO» به هدف کاهش آسیب‌های کووید-۱۹ در زراعت راه‌اندازی شد

۲۹ قوس ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در هم‌آهنگی با سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد یک برنامه‌ی آموزشی را درباره‌ی تاثیرات بیماری کووید-۱۹ بر سکتور زراعت، راه‌اندازی کرد.
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، در این محفل سخنرانی می‌کرد، گفت که از زمان آغاز بیماری کووید-۱۹ در کشور، دولت جمهوری اسلامی افغانستان یک طرح مدیریت محصولات زراعتی برای کاهش حداقل آسیب‌ها بر محصولات زراعتی در دوره‌ی کرونا را با ارایه‌ی خدمت به دهقانان و باغداران در سراسر کشور راه‌اندازی کرد.
آقای غفوری افزود: «کار تطبیق پروژه‌های مربوط به «طرح مدیریت محصولات زراعتی» آغاز شده بود که با اجرای این پروژه‌ها،‌ از فاسد و ضایع‌شدن بخش کلانی از محصولات تازه‌ی زراعتی و باغداری جلوگیری می‌شود.»
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت می‌گوید: «این طرح شامل ساخت سه هزار و ۹۰۲ کشمش‌خانه، اعمار سه هزار و ۲۰۷ ذخیره‌گاه صفر انرژی پیاز، ساخت دو هزار و ۴۰۷ ذخیره‌گاه صفر انرژی کچالو، ساخت ۴۷۵ سردخانه سیب و انار، و هم‌چنین خریداری و توزیع یک‌هزار و ۱۱۳ دستگاه خشک‌کننده میوه‌جات و سبزیجات تازه در کشور است.»
در همین حال فبریزو معاون سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد در این برنامه گفت: «برای ما بسیار مهم است که چگونه می‌توانیم سکتور زراعت را پس از بیماری کووید-۱۹ بهبود ببخشیم و برنامه‌هایی را شناسایی کنیم تا بتوانیم راه‌حل‌هایی برای کاهش حداقلی تاثیرات بیماری کووید-۱۹ برای محصولات باغداران و زمین‌داران دریافت کنیم.»
در پایان این کارگاه آموزشی، شماری از رییسان سکتور زراعت و همکاران سازمان خوراک و زراعت ملل متحد برای بهبود وضعیت زراعت و راه‌حل‌یابی مشکلات پیش‌آمده از بیماری کووید-۱۹ در افغانستان دیدگاه‌های‌شان را با هم در میان گذاشتند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۴:۳۴
Background image

د ننګرهار کوزکونړ کې یوشمېر نیالګیو روزونکو سره  د اړینو توکو او موادو مرسته وشوه

۲۱ وږی ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ رَبِیعُ الْأَوَّل ۱۴۴۸ هـ.ق
د نیالګیو د معیاري تولید، د شنو سیمو د پراختیا او د بڼوالۍ د ودې په موخه، د ننګرهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست په هڅو، د ډاکار. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۳:۴
Background image

د ننګرهار لعلپور کې له ۷۹۴ اړمنو کورنیو سره د ۸.۷ میلیونه افغانیو نغدي مرسته وشوه

۱۹ وږی ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ رَبِیعُ الْأَوَّل ۱۴۴۸ هـ.ق
د ننګرهار ولایت د لعلپورې ولسوالی له ۷۹۴ هغو اړمنو کورنیو سره د دوهم ځل لپاره د ۸ میلیونه، ۷۶۵ زره او ۶۰۰ افغانیو په ارزښت نغدي مرسته. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۰:۴۲
Background image

د پکتیکا اورګون کې له ۲۰۰ مستحقو بزګرانو سره د کرنیزو توکو مرسته وشوه

۱۹ وږی ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ رَبِیعُ الْأَوَّل ۱۴۴۸ هـ.ق
د پکتیکا ولایت د اورګون ولسوالی کې، د «اویک» مؤسسې له لوري، د «په لویدیځ، سویلي او سوېل ختیځ افغانستان کې د اقلیمي انعطاف او اقتصادي ثبات. . .

بازگشت